Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Ik wil bij Barcelona afsluiten en zal niet snel shirt van andere club dragen'

Laatste update:

"Ik heb altijd gezegd dat ik bij Barcelona wil afsluiten", benadrukt Piqué in een interview met Mundo Deportivo. "Ik zie mijzelf niet zo snel het shirt van een andere club dragen, want ik ben al mijn hele leven een culé (supporter van Barcelona, red.). Mijn enige droom als kind was om het shirt van Barcelona te dragen. Ik ga dan ook zolang mogelijk door, en als het niet meer gaat, dan stop ik. Ik wil mijn tot 2022 lopende contract het liefst uitdienen, al heb ik ook weer geen glazen bol. Het is afgelopen op het moment dat ik het niveau van Barcelona niet meer kan bereiken."

Lenglet: 'Antoine Griezmann moet wennen aan verschillen tussen Barça en Atleti'

Piqué heeft veel geleerd van trainers als Josep Guardiola en Luis Enrique en ook Valverde kan op zijn respect en medewerking rekenen. "Ik zie niet veel verschil tussen hem en Luis Enrique", vervolgt de mandekker van de Spaanse kampioen. "Mensen zullen altijd hun mening geven, terwijl ze daarnaast ook de kranten lezen. De voetbalfilosofie van Barcelona blijft altijd hetzelfde, al zal elke trainer er zijn eigen draai aan geven. We spelen nu ook veel op balbezit, dus wat betreft verschilt Valverde niet heel erg van zijn voorgangers."

De Barcelona-verdediger veroverde in 2015 voor de laatste keer de Champions League en Piqué zou in de herfst van zijn loopbaan graag nog eens de belangrijkste Europese clubprijs veroveren. "Ik weet dat de supporters graag zien dat we de Champions League weer winnen, maar ze moeten ook beseffen dat dat heel moeilijk is. Guardiola zei altijd: 'Je moet eerst kampioen worden, dat is de basis voor alle andere prijzen die je kunt winnen'. Vorig jaar verloren we in de halve finale van Liverpool, wat geen schande is, want zij laten in de Premier League zien wat voor een topelftal het is. Maar we gaan dit seizoen zeker weer voor een nieuwe kans."

Zie jij Barcelona de Champions League winnen dit seizoen?

Meer nieuws

Ronald de Boer ziet man zonder interlands graag meegaan naar EK met Oranje
0
De EK-selectie van Italië: dit zijn de spelers die kans maken
19
Clarence Seedorf: van wereldster tot onbegrepen fenomeen in Nederland
112
Real Madrid schiet worstelende Karim Benzema uit het niets te hulp
8
'Ik vind Mark van Bommel naar Feyenoord wel een spannende gedachte'
10
Dortmund houdt PSG en Mbappé in toom en mag dromen van CL-finale
76

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
20 hints ??#voetbal
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties