Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Ik wil dat traject eerst afmaken, daarom besloot ik bij PSV te blijven'

Laatste update:

"Ik trainde al een tijdje mee, maar er is nog niet over een definitieve overgang naar de eerste selectie gesproken. Dat ligt natuurlijk ook gewoon aan mezelf. Daarom is het goed dat ik nu mee ben, het is een mooie ervaring en ik kan mezelf weer laten zien", vertelt hij in gesprek met Voetbal International. Obispo maakt sinds 2006 deel uit van de jeugdopleiding van PSV en tekende november vorig jaar een vierjarig contract.

De Eindhovenaren troeven daarmee onder meer het eveneens geïnteresseerde Ajax en een aantal buitenlandse clubs af. Obispo beschouwt die interesse van andere clubs als een groot compliment en een teken dat hij op de goede weg is: "Ik heb alles naast elkaar gelegd en besloten dat ik bij PSV blijf. Dat was voor mij vrij snel duidelijk. Het doel dat ik al bijna twaalf jaar voor ogen heb, het eerste van PSV halen, heb ik nog niet bereikt. Ik wil dat traject eerst goed afmaken."

De achttienjarige stopper weet ook dat talenten bij Ajax over het algemeen sneller speelminuten krijgen in het eerste, maar ziet dat niet als een onoverkomelijk obstakel. Obispo gelooft dat de kans vanzelf komt als hij op deze weg doorgaat en de beste kant van zichzelf blijft laten zien: "Ik heb wel met de trainer en Marcel Brands gesproken, maar je kunt nooit voorspellen hoe dingen gaan. Ik heb gewoon heel veel vertrouwen in mezelf en als ik de kans krijg, zal ik hem pakken."

Denk jij dat Armando Obispo dit seizoen nog zijn debuut gaat maken in het eerste van PSV?

Meer nieuws

Van Dijk naar Real Madrid? 'Als ze bellen kunnen ze hem morgen contracteren'
17
Van der Vaart weet nu al wie kampioen wordt van de Eredivisie in 2024/25
57
Een buitenlandse wedstrijd bijwonen? Koop je officiële tickets in de ticketshop!
0
'Scouts van Ajax zaten dit weekend op de tribune voor deze vier toptalenten'
7
Van Europa veroveren naar degradatie, faillissement en een nieuwe opleving
9
Smaakmaker van de Keuken Kampioen Divisie gaat tot 2028 tekenen bij Feyenoord
27

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties