Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Ik wil de beste speler van FC Twente en van de hele wereld worden'

Laatste update:

"Maar ik ben nog jong en heb geen haast", zegt Nanana in gesprek met FC Twente TV. "Ik ga niet naar de trainer om te zeggen dat ik moet spelen. Ik ben geduldig. Het is mijn doel om op een dag een leider te kunnen zijn van Twente." Ntuli maakte deel uit van alle vertegenwoordigende jeugdelftallen van zijn land en won in december met Zuid-Afrika Onder-20 het Afrikaanse kampioenschap.

Het talent tekende een contract voor vijf seizoenen bij Twente en zegt af te wachten wat de toekomst hem brengt: "We zien wel wat er gebeurt, ik blijf dit seizoen in ieder geval nog bij Jong Twente. Ik wil wel de beste speler van Twente worden en uiteindelijk van heel de wereld."

'Nana Ntuli kan een Europese topspeler worden'

Meer nieuws

Peter Bosz formeert deze elf namen op mogelijke kampioensdag van PSV
2
Ajax gaat op zoek naar een rechtsbuiten: 10 potentiële kandidaten op een rij
13
Noa Lang wil show stelen bij feest PSV en neemt voorschot op volgende landstitel
12
Vermoedelijke opstelling Ajax: Van 't Schip schuift door afwezigheid Bergwijn
11
De EK-selectie van Portugal: dit zijn de spelers die kans maken
10
'Potter houdt vast aan speerpunten, waardoor deal met Ajax mogelijk klapt'
41

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties