Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Ik wil de rest niet tekortdoen, maar natuurlijk misten we Sergio Ramos'

Laatste update:

"Ik ben hier niet gekomen om op te geven", benadrukt de oefenmeester. Het feit dat een geëmotioneerde Daniel Carvajal na afloop sprak van een 'kutseizoen', begrijpt Solari wel. "Carvajal sprak in het heetst van de strijd. Maar het seizoen gaat door; we hebben LaLiga nog", stelt hij in gesprek met Movistar. "Het is een zwaar seizoen, maar we moeten in de moeilijke momenten ons karakter tonen."

"Iedereen kan omgaan met mooie momenten, maar de echte grootheden komen bovendrijven op de moeilijke momenten. Juist op de moeilijke momenten moet je moedig zijn", benadrukt Solari, die in de returnwedstrijd tegen Ajax niet kon beschikken over Sergio Ramos. De verdediger pakte in Amsterdam bewust een gele kaart, ervan uitgaande dat de 1-2 zege genoeg was om door te stoten, en was daardoor geschorst. Zonder Ramos lag het centrum van de achterhoede wagenwijd open. "Of we hem misten? Natuurlijk. Ik wil onze andere spelers niet tekortdoen, maar we misten onze aanvoerder."

Solari stelt dat Real Madrid nu 'zo kalm mogelijk moet blijven'. "Real Madrid is groter dan wij allemaal. Real Madrid komt altijd terug, en komt sterker terug", geeft hij aan. Ook directeur Emilio Butragueño predikt rust. "Het is een trieste avond voor de club, maar we moeten kalm blijven. We zagen dit totaal niet aankomen. We moeten Ajax de complimenten geven: ze speelden fantastisch en verdienden de overwinning. Alles zat ons tegen. Zij scoorden uit hun eerste twee aanvallen, terwijl wij twee keer de paal raakten. Dat is niet normaal. Het derde doelpunt was de nekslag. We kunnen niet altijd winnen."

-
Denk je dat Santiago Solari het seizoen mag afmaken bij Real Madrid?

Meer nieuws

Van Hooijdonk en Perez worden het niet eens over positie Frimpong in Oranje
20
Kees Kwakman voorziet 'zeer groot probleem' tijdens finale Conference League
10
Fiorentina schiet zich in minuut 90+1 langs dapper tiental van Club Brugge
7
Olympiacos zorgt voor grote stunt bij Villa en mag hopen op finale in eigen land
20
Bayer Leverkusen kan finale ruiken na dramatische fout van uitgefloten Karsdorp
63
Marseille en Atalanta maken na zeer vermakelijk duel nog volop kans op finale
2

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties