Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Ik wil een van de beste Engelse coaches ooit geen mes in de rug steken'

Laatste update:

"Ik heb tussen neus en lippen door 'arrogant en naïef' gezegd en vervolgens ging het alleen maar daar over. Ik heb op geen enkele manier respectloos proberen te zijn en wilde alleen een statement maken. Als je nooit van koers verandert en steeds dezelfde fout maakt, dan bereik je de absolute top niet. Daar heb ik het over", aldus Neville, die bedoelt dat Wenger zijn selectie moet durven versterken met echte topaankopen.

"Het voetbal verandert. Ik had natuurlijk van harte gehoopt dat spelers als Mesut Özil, Aaron Ramsey, Alexis Sánchez, Olivier Giroud en Francis Coquelin het samen kunnen doen, maar hun speelstijl helpt Arsenal nu eenmaal niet aan de titel. Ik zeg wat ik vind en wil niet gezien worden als een verbitterde oud-prof die een van de beste managers in de Premier League-geschiedenis bewust een mes in de rug steekt", aldus Neville.

Meer nieuws

Dorstige Dortmund-fans vallen met hun neus in de boter na briefje van Marco Reus
0
Besiktas kent ondanks late goal slechte generale voor finale tegen Trabzonspor
3
Atalanta heeft Champions League-ticket 4 dagen voor Europa League-finale binnen
7
Live meepraten in de Serie A: Torino - AC Milan
0
Live meepraten in de Keuken Kampioen Play-Offs: ADO Den Haag - De Graafschap
5
FC Emmen verrast met zege op FC Dordrecht en speelt halve finale tegen NAC Breda
33

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties