Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Ik wil en kan niks eisen, PSV heeft veel goede spelers voor mijn plek'

Laatste update:

Op 29 maart speelde Schaars voor het laatst in de Eredivisie: knieproblemen hielden hem daarna zeer lang aan de kant. Begin november maakte de middenvelder zijn comeback in het shirt van Jong PSV, maar in zijn derde wedstrijd haakte hij in de warming-up toch weer af. Besloten werd dat er een kijkoperatie gedaan zou worden en daarbij kwam een meniscusprobleem aan het licht.

Voor volgend seizoen wacht waarschijnlijk een felle concurrentiestrijd in Eindhoven. Marcel Ritzmaier is niet meer nodig en Georginio Wijnaldum wordt waarschijnlijk verkocht, maar Andrés Guardado is voor de langere termijn vastgelegd en bovendien blijft Adam Maher wellicht gewoon bij PSV. Bovendien heeft men Jorrit Hendrix nog in de gelederen. In het Eindhovens Dagblad noemt Schaars hem 'een van de grootste talenten van Nederland."

Toch maakt de 31-jarige ex-speler van Vitesse, AZ en Sporting Portugal zich niet veel zorgen. "Een situatie met gezonde concurrentie is nodig. Het doel is nu dit seizoen weer minuten te maken in PSV 1 en volgend jaar fit de voorbereiding in te gaan. Eisen kan en wil ik niks. Het belangrijkste is dat PSV kampioen wordt en dat gaat boven mijn persoonlijke belang."

Een fitte Stijn Schaars hoort in de basis bij PSV

Meer nieuws

'Xavi Simons kan Paris Saint-Germain achterlaten voor opzienbarende terugkeer'
4
PSV distantieert zich van beschuldigend statement Noa Lang
51
'Manchester United wil tóch af van Ten Hag en spreekt al met ideale vervanger'
10
De EK-selectie van Turkije: dit zijn de spelers die kans maken
9
Komst Potter naar Ajax onwaarschijnlijk; minder twijfels over alternatief
33
Mbappé beslist niet gediend van vraag over Real Madrid direct na CL-exit met PSG
9

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties