Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Ik wil graag bij Barcelona blijven, maar alles is nog hetzelfde'

Laatste update:

"Alles is nog steeds hetzelfde", zo citeerden verschillende Spaanse media de verdediger. "Ik heb nog ruim een jaar op mijn contract en ik weet niet wat de club denkt. Ik blijf er rustig onder. Ze moeten zien of ze het contract willen vernieuwen. Ik wil graag bij de club blijven, ik houd van de club. Maar alles is nog hetzelfde. Het hangt van hen af."

"Ik kan alleen maar invloed uitoefenen op mijn eigen optredens, die volgens mij goed zijn geweest de laatste tijd", besloot Alba. In december sprak de vleugelverdediger ook al over zijn contractsituatie. "Het is niet voldoende om te zeggen dat ik een goede speler ben, het is aan de club om nu in actie te komen en om deze woorden om te zetten in een deal."

De Catalaanse grootmacht zou vooralsnog niet van plan zijn om aan de salariseisen van de back te voldoen, waardoor de onduidelijkheid over de toekomst van de international blijft voortbestaan. Alba, die in de belangstelling zou staan van onder andere Manchester United en Juventus, speelt sinds 2012 voor Barcelona en kwam sindsdien tot 271 wedstrijden voor de club.

Verwacht jij dat Jordi Alba gaat bijtekenen bij Barcelona?

Meer nieuws

Live meepraten in de Premier League: Arsenal - AFC Bournemouth
3
Justin Kluivert doet open sollicitatie bij Ronald Koeman in aanloop naar het EK
10
'Manchester United mikt op Franse verdediger die 70 miljoen moet kosten'
6
Felbegeerde De Zerbi vertelt of hij überhaupt openstaat voor een nieuwe club
6
Geen penalty na zelden vertoonde handsbal in de KKD: 'Dit is donkerrood'
34
Mark van Bommel genoemd als mogelijke trainer halve finalist Champions League
12

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties