Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

'Ik wil heel graag bij FC Utrecht blijven, hun voorstel ga ik niet weigeren'

Laatste update:

Afgelopen weekend nog bepaalde Haller in zijn eentje de ontmoeting met Go Ahead Eagles: dankzij zijn twee doelpunten werd het 0-2 in Deventer. FC Utrecht voelt voor hem geweldig aan, en dat terwijl hij de club tot januari van dit jaar helemaal niet kende. Martel belde hem een maand voor de winterstop aanbrak op en legde hem uit, dat het goed zou zijn Auxerre te verlaten en het te proberen bij FC Utrecht.

"Ik speelde niet veel bij Auxerre. Ik heb er vervolgens goed over nagedacht en hem teruggebeld dat het mij een mooie kans leek. Toen ik eenmaal in Nederland aankwam, was het gevoel bij FC Utrecht vanaf het eerste moment goed", zegt Haller dinsdag in gesprek met De Telegraaf. Bij Auxerre gingen de trainers er snel uit en kreeg Haller geen vertrouwen.

Dat vertrouwen een wondermiddel kan zijn voor voetballers, bleek wel toen Haller aankwam in Utrecht. Robby Alflen zag het wel zitten in de Fransman en gaf hem meerdere wedstrijden op rij minuten, waarna Haller het vertrouwen begon in te lossen. "Het voelt echt als een bevrijding. Scoren is een onderdeel van je talent, maar je moet er elke dag aan werken. Ik wil steeds weer progressie boeken en wil geen spijt krijgen van de dingen die ik niet heb gedaan", aldus de spits.

Voor 1 mei moet FC Utrecht de optie in zijn contract lichten en als hij dat doet, blijft Haller op papier nog vier seizoenen in de Domstad voetballen. Daar ziet hij nu al naar uit, zegt hij enthousiast in de ochtendkrant. "Ik wil heel graag bij FC Utrecht blijven. Hun voorstel ga ik niet weigeren. Ik wil hier ook volgend seizoen spelen, doelpunten maken en het vertrouwen van de mensen bij Utrecht terugbetalen. Dat vind ik niet meer dan normaal."

Sébastien Haller is de grootste verrassing van de Eredivisie na de winterstop

Meer nieuws

Sporting Portugal kan landstitel ruiken na spectaculaire comeback tegen Porto
1
V/d Vaart ziet belangrijkste man bij PSV: 'We onderschatten hoe goed hij is'
3
Van Hanegem ziet aanwinst voor gehele Nederlandse top bij Sparta rondlopen
5
Word lid van onze WhatsApp Channels en mis niets meer van jouw favoriete club!
8
Kenneth Perez waarschuwt Arne Slot: 'Die komt geen lantaarnpaal voorbij'
19
Brighton ademt zelfspot en nomineert Burnley-speler voor Doelpunt van de Maand
1

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties