Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Ik wil het liefst de stap maken naar een stabiele subtopper in Nederland'

Laatste update:

De 23-jarige Akersloter is ook benaderd door clubs uit Engeland en Schotland. "Maar ik wil het liefst de stap maken naar een stabiele subtopper in Nederland", zegt Rienstra in De Telegraaf. "Heracles heeft minimaal zes of zeven vertrekkende spelers, waardoor het nog maar de vraag is wat de doelstelling voor volgend seizoen zal zijn. Als blijkt dat er voor komend seizoen een sterke selectie is gevormd, staat de deur wat mij betreft nog open. Als Heracles me dan nog wil tenminste."

Rienstra, die de jeugdopleidingen van Ajax en AZ doorliep en als speler van Heracles werd uitgenodigd voor Jong Oranje, is dit seizoen een belangrijke speler in het elftal van de Tukkers. Hij deed in 30 van de 31 competitiewedstrijden mee en staat in totaal op 106 duels voor Heracles in de Eredivisie. De ploeg van Jan de Jonge staat momenteel dertiende op de ranglijst en is bijna zeker van handhaving.

Ben Rienstra is toe aan een stap hogerop

Meer nieuws

Van Hooijdonk en Perez worden het niet eens over positie Frimpong in Oranje
7
Kees Kwakman voorziet 'zeer groot probleem' tijdens finale Conference League
5
Fiorentina schiet zich in minuut 90+1 langs dapper tiental van Club Brugge
3
Olympiacos zorgt voor grote stunt bij Villa en mag hopen op finale in eigen land
17
Bayer Leverkusen kan finale ruiken na dramatische fout van uitgefloten Karsdorp
54
Marseille en Atalanta maken na zeer vermakelijk duel nog volop kans op finale
2

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties