Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Ik wil het seizoen echt afmaken, het kampioenschap gaat hier leven'

Laatste update:

"'Eerst kom je 0-2 achter terwijl je gewoon het betere van het spel hebt. In de rust scheld je elkaar helemaal verrot omdat we veel kansen niet hebben afgemaakt", blikt Van Nieff in gesprek met RTV Rijnmond terug op de eerste 45 minuten. " Je pept elkaar op en zegt dat het in de tweede helft anders moet." In de tweede helft ging het ook anders: Van Nieff was goed voor een hattrick en ook de naam van Jesse Mayele verscheen op het scorebord: 4-3.

FC Groingen heeft in de winterstop het recht om Van Nieff terug te halen, maar daar heeft de twintigjarige middenvelder zelf geen oren naar. "Ik heb voor mezelf gekozen om een jaar verhuurd te worden. Dat hebben ze ook duidelijk gezegd. Ik wil zelf ook echt het seizoen afmaken bij FC Dordrecht. Het kampioenschap gaat hier echt leven."

-
Promoveert FC Dordrecht dit seizoen naar de Eredivisie?

Meer nieuws

Erik ten Hag deelt nieuwe sneer uit: 'Jullie maken er maar krantenkoppen over'
5
Frenkie de Jong zorgt voor uitvoerige discussies: 'Gullit vindt het niet veel'
27
VZ Kort: Bekerheld Igor Paixão terug op het trainingsveld bij Feyenoord
77
'FC Barcelona krijgt PSG-icoon aangeboden, maar twijfelt sterk'
32
'Presidentskandidaat bevestigt interesse van Ajax in spits Allen Obando'
10
Kassa Feyenoord en PSV rinkelt: alles wat je moet weten van het nieuwe CL-format
7

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties