Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Ik wil hier mijn kans pakken en dat is de reden dat ik niet naar Cambuur wil'

Laatste update:

"Ik heb ook gehoord dat Cambuur interesse in mij heeft, maar ik heb direct aangegeven dat ik niet wil", aldus Zeefuik. "Ik wil hier mijn kans pakken en laten zien wat ik kan en dat is ook de reden dat ik niet naar SC Cambuur wil."

Zeefuik tekende in mei 2012 een vierjarig contract bij de Trots van het Noorden. Daarvoor stond hij onder contract bij PSV, dat hem verhuurde aan achtereenvolgens FC Omniworld (nu Almere City FC), FC Dordrecht en NEC. De geboren Amsterdammer heeft vertrouwen in een kans bij FC Groningen. "Natuurlijk, want anders was ik wel naar Cambuur gegaan."

Denk je dat Género Zeefuik nog aan de bak komt bij FC Groningen?

Meer nieuws

Ook vertrek van Olivier Boscagli dreigt: 'Daardoor kan PSV moeilijk nee zeggen'
1
In mei nog een buitenlandse wedstrijd bezoeken? Bekijk de ticketshop!
0
Kieft adviseert Ajax te verkopen: 'Je hebt niks aan zo'n gozer, weg ermee'
5
Kritiek op Memphis na post over ballenmeisje: 'Kan iemand haar Insta sturen?'
14
Basisspeler van PSV zinspeelt op vertrek: 'Fantastisch om het zo af te sluiten'
13
Kraay jr. weet wie Joey Veerman moet opvolgen bij PSV: 'Heel gewaagd, maar...'
17

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties