Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Ik wil kampioen worden en Champions League spelen met PSV'

Laatste update:

PSV werd in het seizoen 2007/08 voor het laatst kampioen van Nederland en hunkert naar de schaal. De Jong verlangt daar ook naar en zegt, dat zijn eigen doelstellingen ondergeschikt zijn aan die van de club. "Ik ben sporter, wil het hoogst mogelijke bereiken. Als er ooit iets moois komt dan zal ik daar zeker over nadenken. Maar nu ben ik daar totaal niet mee bezig", verzekert De Jong in gesprek met NUsport. "Ik wil kampioen worden en volgend jaar Champions League spelen met PSV."

Meer: PSV breekt record met Ibiza-benen; RKC handhaaft zich in de Eredivisie | VZ Team van de Week: Feyenoord hofleverancier na afscheidswedstrijd Arne Slot

Samen met Stijn Schaars is De Jong de enige in de selectie, die al eens kampioen van Nederland werd. "Ik was destijds nog geen vaste basisspeler bij FC Twente, maar ik weet wel hoe het is om naar zo'n titel toe te werken. Dat heeft misschien ook meegespeeld in de keuze van PSV om mij te halen. Dat ik door mijn ervaring een voorbeeld kan zijn voor jonge spelers", vermoedt de centrumspits.

Na negentien wedstrijden staat PSV bovenaan en heeft het zes punten voorsprong op Ajax. De Jong zegt dat hij niemand van de concurrentie in zijn team zou willen, omdat hij weet dat PSV sterk genoeg is zoals het nu is. Mocht het niet lukken kampioen te worden, dan kan er maar één kant op worden gewezen. "Ja, dan ligt het aan onszelf, zeker nu we zes punten voorsprong hebben. Natuurlijk zullen we het nog weleens lastig krijgen, maar we staan er heel goed voor."

Voldoet Luuk de Jong aan de verwachtingen, dit seizoen?

Meer nieuws

Akkoord met Nice bereikt: Ajax vindt in Farioli gewenste nieuwe hoofdtrainer
28
El Ahmadi: 'Ik sprak hem. Geweldig, maar clubs willen hem niet door leeftijd'
2
Lucas Paquetá officieel aangeklaagd door FA; Braziliaan 'verrast en van streek'
6
Live meepraten in de play-offs om Europees voetbal: NEC - Go Ahead Eagles
3
Vaste kracht Frankrijk raakt geblesseerd op training: EK mogelijk in gevaar
14
Robin van Persie wil zakendoen met PSV: vertrek in aantocht
6

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties