Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Ik wil laten zien wat ik kan, die titel moet dit seizoen weer naar Amsterdam'

Laatste update:

"Ik woon op dit moment nog in een hotel, maar binnenkort verhuis ik naar mijn eigen appartement in Amsterdam Zuid. Daar heb ik best zin in. Ik heb nog nooit eerder op mezelf gewoond. In de buurt van mijn nieuwe appartement wonen ook wat teamgenoten. Ze kunnen me vast wegwijs maken in de buurt. Ik heb nog geen rijbewijs, dus het is wel handig dat ik me ze kan meerijden naar training", vertelt hij op de officiële website van zijn club.

Wöber moest het tot nu toe in de Eredivisie doen met de tien minuten die hij tegen de promovendus kreeg, maar de jonge verdediger heeft grote plannen voor dit seizoen: "Laten zien wat ik kan en steeds beter worden. Niet geblesseerd raken en zo veel mogelijk wedstrijden spelen. Aan het eind van het seizoen moet de titel weer naar Amsterdam." Ajax speelt woensdag in het kader van de KNVB Beker tegen SVV Scheveningen, terwijl Vitesse zondag de eerstvolgende tegenstander is in competitieverband.

Vind jij dat Maximilian Wober meer minuten moet krijgen van Marcel Keizer?

Meer nieuws

Professionele liplezer onthult wat Mohamed Salah tijdens clash tegen Klopp zei
1
Van der Vaart vraagt Van Basten op de man af: 'Zou jij Ajax willen helpen?'
18
Van Halst hekelt twee personen bij Ajax: 'Daar heb ik me zo aan gestoord joh...'
11
ADO Den Haag en FC Emmen doen goede zaken in strijd om play-offs KKD
0
Van der Vaart kan grap over Cillessen niet laten na curieus penaltymoment
15
VZ Team van de Week: liefst 5 spelers van PSV na achtklapper in Friesland
26

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties