Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Ik wil mijn idool Ronaldo verslaan in de Champions League-finale'

Laatste update:

"We hebben Juventus al verslagen in de Super Cup en als ex-speler van Real Madrid wil ik op 6 augustus de vriendschappelijke wedstrijd tegen Barcelona winnen", zegt Callejón tegen La Gazzetta dello Sport. "Dat is een signaal voor de rest van de wereld, dat de finale van de Champions League binnen ons bereik is." Callejón zou het fantastisch vinden om in de finale van de Champions League tegen Cristiano Ronaldo te spelen.

"Hij is mijn idool, hij speelt net als ik met rugnummer 7. Ik wil hem uitdagen in de finale van de Champions League en ik wil winnen. Ben ik gek? Nee. Wij kunnen mooie dingen bereiken met Napoli. We zijn voor niemand bang. In de competitie wordt het een strijd met Juventus, AS Roma, AC Milan en Internazionale."

Is Napoli goed genoeg om mee te doen om de hoofdprijzen?

Meer nieuws

Santiago Gimenez daadwerkelijk in beeld in top van de Premier League
33
VZ Kort: Parma keert na drie seizoenen terug in Serie A
77
Manchester United hakt knoop door over toekomst Erik ten Hag
39
Plottwist: Bayern München krijgt derde afwijzing in zoektocht naar trainer
39
Alle genomineerden voor Bronzen Schild in de KKD bekend: FC Dordrecht domineert
10
Malen en Maatsen trekken extra profijt uit Champions League-zege op PSG
9

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
20 hints ??#voetbal
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties