Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Ik wil natuurlijk het hoogst haalbare, dus op de Coolsingel staan'

Laatste update:

De keeper ging enthousiast op weg naar De Kuip en werd nog blijer, toen hij zag dat er veel volk op de eerste oefensessie afkwam. In het nieuwe seizoen hoopt hij het Legioen te laten zien dat hij nog verder is dan het afgelopen jaar. "Dat is wel mijn doel. Om 34 wedstrijden een hoog niveau te halen, hoger dan afgelopen jaar. Er moet een stijgende lijn in zitten, dat is mijn persoonlijke doelstelling", zegt Mulder.

Vorig seizoen deed Feyenoord geruime tijd serieus mee om de titel en dat is wat iedereen in Rotterdam-Zuid ook nu weer graag wil. "Als er bijna niemand weggaat kunnen we verder bouwen. Ik wil natuurlijk het hoogst haalbare, dus kampioen worden, op de Coolsingel staan", geeft Mulder aan. Teamgenoot Graziano Pellè hoopt ook dat hij beter, scherper en doeltreffender kan worden dan in het seizoen 2012/13.

Toen was hij echter al behoorlijk op dreef, met 27 goals. Toch mikt de Italiaan weer een stapje hoger. "Ik geloof altijd dat het nog beter kan. Alleen heb ik daarvoor wel mijn ploeggenoten nodig, ik kan het niet alleen. Ik ben geen Lionel Messi die vijf spelers uitspeelt voordat ik de bal erin schiet, ik heb het team nodig", zegt Pellè op de officiële clubwebsite van Feyenoord.

Ik voorzie komend seizoen een ... voor Feyenoord

Meer nieuws

Het hoge woord is eruit: Thiago Silva keert na 16 jaar terug bij Fluminense
4
VZ Kort: Benefietwedstrijd voor Vitesse; Toornstra langer bij FC Utrecht
77
Pak 2,6x je inzet als Uitblinker Füllkrug op doel schiet tijdens PSG-Dortmund!
0
NEC wil Chery behouden, maar moet vrezen voor regerend landskampioen uit Europa
4
Een buitenlandse wedstrijd bijwonen? Koop je officiële tickets in de ticketshop!
0
Voormalig Eredivisie-spits en bekerfinalist moet vertrekken bij Chelsea
13

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties