Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Ik wil niet vier uur in de bus zitten en met lege handen naar huis gaan'

Laatste update:

NAC staat momenteel zestiende en kan de punten heel goed gebruiken. Middenvelder Jeffrey Sarpong mag zich gaan manifesteren vanaf de eerste minuut: een beloning voor zijn harde werken op de training. "Hij traint goed, valt sterk in en speelde prima tegen Vitesse. Dan moet je hem daarvoor belonen", licht Hellemons toe aan BN De Stem. Hij zegt 'hartstikke tevreden' te zijn over Sarpong.

Hellemons moet het stellen zonder Henrico Drost, Stipe Perica en Elson Hooi. Aleksandar Damcevski en Isak Ssewankambo zijn daarnaast hun basisplaatsen kwijt: Kenny van der Weg en Jesse van Bezooijen komen in actie tegen FC Groningen. Van der Weg geeft op de clubwebsite van NAC aan dat hij punten wil gaan pakken in Euroborg.

"Ik denk dat er wel iets te halen valt in Groningen. Eén ding is zeker, ik wil niet vier uur lang in de bus zitten en met lege handen naar huis gaan", zegt de verdediger, die blij is met het vertrouwen van Hellemons. "Het maakt niet uit waar en wanneer, als voetballer wil je altijd voetballen. Ik wil dat dus ook. Ik ga er alles aan doen om constant te blijven. Ik wil mijn plek niet meer afstaan."

-
Pakt NAC minstens een punt denk je, uit bij FC Groningen?

Meer nieuws

Clarence Seedorf: van wereldster tot onbegrepen fenomeen in Nederland
112
Real Madrid schiet worstelende Karim Benzema uit het niets te hulp
7
'Ik vind Mark van Bommel naar Feyenoord wel een spannende gedachte'
2
Dortmund houdt PSG en Mbappé in toom en mag dromen van CL-finale
69
Chris Woerts ziet Ajax 'hele goede keuze maken' op bestuurlijk vlak
13
Alle genomineerden voor Bronzen Schild in de KKD bekend: FC Dordrecht domineert
10

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
20 hints ??#voetbal
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties