Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Ik wil niet zeggen dat Van Gaal de slechtste was, maar hij was gestoord'

Laatste update:

"Ik wil niet zeggen dat hij mijn slechtste trainer is geweest, hij was zelfs een geweldige coach waar je veel van kon leren, maar hij was ook compleet gestoord. Hij ging soms wat te ver", begint de Argentijn in gesprek met La Nación. "Er was een wedstrijd waarin we met de rust al met 3-0 voor stonden. Hij kwam echter de kleedkamer binnen, schopte tegen de deur, tegen de tassen en schreeuwde dat het allemaal een ramp was. Ik moest als aanvoerder proberen hem te kalmeren: 'Stop met die beledigingen, toon een beetje respect'."

"Ik speelde een slechte tweede helft en de dag daarna vertelde hij mij dat dat kwam doordat ik mezelf emotioneel uit mijn evenwicht had laten brengen", blikt hij terug. Demichelis kan zich ook nog een ander incident herinneren: "Als je drie weken langs de kant had gestaan met een verrekking, had je volgens Van Gaal nog eens drie weken aan training nodig om weer te kunnen spelen. Dat dacht hij."

"Ik heb een keer een enkeloperatie gehad, speelde daarna weer voor Argentinië, maar Van Gaal weigerde mij op te stellen. Op een dag op de training speelden we met de basisploeg tegen de reserves en Van Gaal was de scheidsrechter. Ik kreeg de bal van de keeper, mikte op zijn hoofd en knalde hem in zijn richting. Het scheelde centimeters. De stilte die daarna kwam was oorverdovend en hij zei: 'Ik wil jullie allemaal vragen om de bal niet meer aan Demichelis te geven'. Later kregen we er in de kleedkamer weer ruzie over."

Meer nieuws

'Barcelona denkt aan Nederlander in zoektocht naar aanvallende middenvelder'
0
Kassa Feyenoord en PSV rinkelt: alles wat je moet weten van het nieuwe CL-format
14
'Ajax kijkt rond in LaLiga en hoopt op komst van Williot Swedberg'
8
In mei nog een buitenlandse wedstrijd bezoeken? Bekijk de ticketshop!
0
Ten Hag onthult welke spits hij vorige zomer naar Manchester United wilde halen
8
Rick Karsdorp afgemaakt door Italiaanse media na cruciale fout: 'Ongeschikt'
10

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties