Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Ik wil nog veel leren en dan de beste voetballer van de wereld worden'

Laatste update:

Trainer Massimiliano Allegri was na afloop in gesprek met Sky Italia lovend over de 21-jarige middenvelder: "Pogba speelde zijn beste wedstrijd van het seizoen, maar hij kan nog beter en kan in mijn ogen uitgroeien tot de beste middenvelder in de wereld." Pogba was het na afloop overigens met de lezing van zijn coach eens: "Ja, het was inderdaad mijn beste wedstrijd van het seizoen en ik hoop dat ik zo door kan gaan."

"Ik wil nog veel leren zodat ik op een dag de beste voetballer van de wereld kan worden", aldus Pogba, die niet over een transfer nadenkt. De Fransman wordt met onder meer Real Madrid, Paris saint-Germain, Chelsea en de clubs uit Manchester in verband gebracht. "Real is een geweldige club, maar ik ben tevreden bij Juve en wil hier nog lang blijven. Ik vind alle berichten vleiend, maar ik speel voor Juventus en blijf dat doen."

-
'Paul Pogba is de beste speler van Juventus'

Meer nieuws

VZ Team van de Week: liefst 5 spelers van PSV na achtklapper in Friesland
26
Live meepraten in LaLiga: FC Barcelona - Valencia
31
John van den Brom bereikt akkoord en wordt de nieuwe trainer van Vitesse
11
'PSV laat Lozano alweer vertrekken en neemt genoegen met klein verlies'
30
VI oppert naam als opvolger van Slot die Guardiola's mond deed openvallen
3
Salarisplafond in Premier League maakt eind aan onbeperkt budget van rijke clubs
27

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties