Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Ik wil spelen, op de bank bij Feyenoord kan ik me niet ontwikkelen'

Laatste update:

"Ik wil iedere week spelen, op de bank kan ik me niet ontwikkelen", aldus Woudenberg op de clubsite van zijn nieuwe werkgever. "De interesse van Heerenveen speelde al enkele weken. Ik denk dat ik hier op mijn plek ben. Heerenveen is een mooie club, die hoog in het linkerrijtje kan eindigen en staat voor aanvallend voetbal waar ik graag een bijdrage aan wil leveren."

OFFICIEEL! Lucas Woudenberg verruilt Feyenoord voor sc Heerenveen! De verdediger heeft in Friesland een contract voor twee seizoenen, met een optie voor nog een jaar, getekend. #woudenberg #feyenoord #heerenveen #eredivisie

Een bericht gedeeld door Voetbalzone.nl (@instavoetbalzone) op

De 23-jarige verdediger kwam vorig seizoen tot acht optredens bij Feyenoord, nadat hij daarvoor op huurbasis voor Excelsior en NEC speelde. Net als de nieuwe rechtsback Denzel Dumfries, overgekomen van Sparta Rotterdam, hoopt Woudenberg in aanvallend opzicht een bijdrage te kunnen leveren aan het spel van de Friezen: "Ik denk dat dat een wapen is dat iets extra's toevoegt aan het team, zeker in wedstrijden waarin we veel de bal hebben."

Woudenberg heeft voor twee seizoenen getekend, met een optie voor nog een jaar. "En die hoop ik vol te maken. Ik heb de afgelopen jaren steeds van club gewisseld. Het is fijn om nu wat langer op één plek te blijven. Aan de andere kant weet je het nooit in voetbal. Als we met Heerenveen goed presteren kan er zomaar een interessante aanbieding voorbijkomen. Maar goed, daar denk ik nu absoluut niet aan. Ik wil in Heerenveen mijn plek veroveren en presteren, dat heeft prioriteit."

Denk jij dat Lucas Woudenberg een succes gaat worden bij sc Heerenveen?

Meer nieuws

Clarence Seedorf: van wereldster tot onbegrepen fenomeen in Nederland
112
Real Madrid schiet worstelende Karim Benzema uit het niets te hulp
2
Derksen wordt niet enthousiast van Van Bommel als trainer van Feyenoord
1
Dortmund houdt PSG en Mbappé in toom en mag dromen van CL-finale
60
Chris Woerts ziet Ajax 'hele goede keuze maken' op bestuurlijk vlak
11
Alle genomineerden voor Bronzen Schild in de KKD bekend: FC Dordrecht domineert
10

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
20 hints ??#voetbal
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties