Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Ik wil voor Arsenal spelen wanneer Wenger zegt dat ik er klaar voor ben'

Laatste update:

"Ik wil voor Arsenal spelen wanneer Wenger besluit dat ik er klaar voor ben. Het enige wat ik kan zeggen, is dat ik enorm blij ben dat ik met het eerste elftal mee mag trainen. Het is geweldig, onwerkelijk bijna. Ik voel dat ik iedere training en iedere wedstrijd beter word. Er is nog veel ruimte voor verbetering, maar ik zal hard blijven werken en doen wat de trainers zeggen. Het is een droom om basisspeler te worden van Arsenal", aldus de Pools jeugdinternational in gesprek met FourFourTwo.

Bielik was bij Legia Warschau een middenvelder, maar kreeg van Wenger al gauw te horen dat hij zich moest richten op een defensievere rol. "Hij zei dat hij in mij een centrale verdediger zag. Ik moest wennen, maar het voelt nu goed. Als Wenger wil dat ik als centrale verdediger speel, dan doe ik dat en dan ga ik er alles aan doen om hem gelukkig te maken. Wenger zei dat de beste centrale verdedigers in de wereld zowel defensieve als aanvallende kwaliteiten hebben", besluit Bielik, die circa drie miljoen euro kostte.

Arsenal lijkt met Granit Xhaka nu een goede aankoop te hebben gedaan, maar het rijtje met middenvelders waar Arsène...

Geplaatst door voetbalzone op zaterdag 23 juli 2016

Denk jij dat Krystian Bielik gaat doorbreken bij Arsenal?

Meer nieuws

'Jordan Henderson is mogelijk bezig aan zijn laatste weken bij Ajax'
14
Mark-Jan Fledderus vindt nieuwe baan in het buitenland: 'Een mooie club'
4
Speel gratis mee met Unibet's Golden Goal op Ajax-Almere City en win 5.000!
0
De Italiaanse regista die zelfs wandelend alle tegenstanders te snel af was
7
PSV meldt zich opnieuw bij FC Utrecht voor multifunctionele Ryan Flamingo
17
'Diant Ramaj in beeld als reservedoelman bij Europese grootmacht'
31

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties