Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Ik wil weg uit Oekraïne en weet dat Everton op mij geboden heeft'

Laatste update:

"Ik weet dat Everton op mij geboden heeft. Ik heb het papierwerk gezien dat de club had gestuurd. De onderhandelingen duurden vrij lang, maar ik weet niet precies waarover ze hebben gesproken, omdat dat mijn zaak niet is. Ik begrijp de voorzitter ook wel, maar aan de andere kant constateer ik dat Aleksandar Dragovic is verkocht en er ook voor hem geen vervanger is gehaald. Maar ik koester geen wrok. Dit is voetbal, dit is business. Iedereen heeft zo zijn belangen. De voorzitter heeft beloofd dat hij mij bij een bod laat gaan, maar het is nog niet gelukt. Natuurlijk is dat frustrerend, maar ik heb hier een contract en blijf professioneel. Ik ga niet klagen en blijf proberen om mij te verbeteren."

De 63-voudig international heeft er echter ook geen problemen mee om uit te spreken dat hij weg wil: "Ik wil weg uit de Oekraïense competitie. Dit is niet de eerste keer dat ik dat zeg, dus de directie en de trainer weten het ook. Ik wil Dynamo echter ook niet transfervrij verlaten, omdat ik zonder Dynamo een nobody was geweest. Niemand had de voetballer Yarmolenko dan gekend. Ja, ik wil naar een andere competitie en zou blij zijn wanneer dat lukt, maar ik blijf mijn contract respecteren en mijn werk uitvoeren. Ik mis nooit een training en stel mij altijd positief op. Dat zou iedere zichzelf respecterende speler moeten doen."

Zou Andriy Yarmolenko een goede aanwinst zijn voor Everton?

Meer nieuws

Luis Suárez richt zich met Nederlandse tweet tot Ajax-spits Julian Rijkhoff
0
ESPN steekt de draak met Milan van Dongen en rakelt hilarische video op
1
De EK-selectie van Portugal: dit zijn de spelers die kans maken
6
Keuze van Ajax nadert: nog maar twee trainers in beeld in Amsterdam
19
Winkelmedewerker belandde per ongeluk op selectiefoto PSV: 'Kan niet voetballen'
7
Yankuba Minteh: binnen twee jaar van zandvlaktes naar uitblinken bij Feyenoord
3

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties