Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Ik wil zeker nog een keer kampioen worden met Ajax'

Laatste update:

De 28-jarige Nederlander staat open voor een langer verblijf in Gelsenkirchen, maar heeft niet de intentie om zijn loopbaan af te sluiten bij Schalke. Huntelaar ziet zichzelf op een dag nog eens terugkeren naar Ajax, waar hij drie jaar speelde, maar nooit kampioen werd. "Het is op een doelpunt na niet gelukt. Dat wringt", zegt de goaltjesdief tegen NUsport.

"Het is zeker een optie dat ik nog een keer voor Ajax kom te spelen", vervolgt de international, die in Amsterdamse dienst 76 doelpunten maakte in 92 competitiewedstrijden. "Ajax is altijd de club geweest waar ik fan van was, waar ik wilde spelen. Dat krijg je er niet uit, hoor. Ik ben nog altijd betrokken bij Ajax en wil zeker nog een keer kampioen worden met Ajax."

Klaas-Jan Huntelaar is de beste spits die Ajax in de laatste tien jaar heeft gehad

Meer nieuws

Mauro Júnior zingt provocerend anti-Ajax-liedje op huldiging van PSV
15
Turkse titelstrijd nagenoeg beslist na nieuw puntenverlies Fenerbahçe
43
Lang start anti-Feyenoord-lied dat afkomstig is van Ajax; Luuk de Jong grijpt in
96
Live meepraten in de Premier League: Crystal Palace - Manchester United
30
Koopmeiners heeft geen basisplek nodig om goud waard te zijn voor Atalanta
2
Liveblog huldiging PSV: Selectie op bordes, Stadhuisplein uitzinnig van vreugde
42

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties