Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Ik wilde niet alleen voor de teamfoto bij Barça blijven'

Laatste update:

Zondag kende hij een geweldig debuut in de Premier League, met een doelpunt en een assist tegen West Bromwich Albion. "Natuurlijk wilde ik graag bij Barcelona blijven en mijn loopbaan daar afsluiten", wordt Pedro geciteerd door Sky Sports. "Dat was ook mijn intentie toen ik mijn contract verlengde. Maar ik heb met mijn transfer een gok genomen, want ik wilde meer spelen. Ik wilde niet alleen maar voor de teamfoto bij Barcelona blijven."

"Ik was heel blij met mijn nieuwe contract, maar toen zag ik in dat mijn situatie niet zou veranderen", vervolgt Pedro. "Ik ben altijd ambitieus en ik weet dat het moeilijk zou worden om veel te spelen bij Barcelona. Nu heb ik nieuwe uitdagingen en een kans om vaker in actie te komen. De aanbieding van Chelsea gaf me alles wat ik nodig had en dus hakte ik de knoop door."

Pedro zegt dat hij ook aanbiedingen van andere Engelse clubs had: "Maar ik ben heel blij met Chelsea, een club die net als Barcelona altijd voor de prijzen speelt", zegt de Spaans international. "Ik geloof niet dat Barcelona mij zal missen, want ze hebben ontzettend veel goede spelers, maar ik zal de club en de spelers absoluut wel gaan missen." Pedro won bij Barcelona in totaal twintig hoofdprijzen, waaronder drie keer de Champions League.

Pedro nam vanmiddag officieel afscheid van iedereen bij Barcelona. "Ik heb het met iedereen om me heen besproken, maar de aanbieding die Chelsea deed vond ik aantrekkelijk. Ik hoop dat ik in de toekomst niet tegen Barcelona hoef te spelen: ik zou het naar vinden om in een ander shirt in Camp Nou te spelen." #fcbarcelona #pedro #cfc #instavoetbalzone

A photo posted by Voetbalzone (@instavoetbalzone) on


Chelsea gaat veel plezier bleven aan Pedro

Meer nieuws

Atlético Madrid dicht bij Champions League-ticket dankzij fraaie goal Riquelme
0
Inter verliest door fout Dumfries voor de tweede keer dit seizoen van Sassuolo
7
De schoonzoon van Earnest Stewart kan het kampioensfeest van PSV verzieken
9
Cristiano Ronaldo beleeft droomavond met perfecte hattrick voor Al-Nassr
7
Ajax-huurling Mikautadze scoort, levert assist en pakt zeer dubieuze rode kaart
20
Real Madrid verovert 36ste landstitel na nederlaag van FC Barcelona bij Girona
57

Meer sportnieuws

PSV nu ?? Ajax 2018/2019 ??
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties