Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Ik wist dat Ajax een vervanger zou halen, dat was al besproken'

Laatste update:

Het was gelukkig niet zijn debuutwedstrijd, want Veltman had al zes Eredivisieduels en drie bekerwedstrijden in de benen voor Ajax. Ook daarin ging wel eens iets mis, maar niet met zo'n afloop als bij Vitesse-uit. In gesprek met het Algemeen Dagblad zegt de 21-jarige verdediger dat het hem nog wel helder voor de geest staat. "Ik was onervaren. Ik weet nog goed dat ik toen weinig kranten heb gelezen."

Toen Alderweireld wegging bij Ajax, dachten velen dat Mike van der Hoorn achterin zijn opvolger zou worden. Stefano Denswil greep echter zijn kans en vormt nu het centrale duo met Niklas Moisander. In zijn afwezigheid komt Veltman aan spelen toe. Bang was Veltman niet nadat Van der Hoorn arriveerde. "Ik wist al dat Ajax een vervanger zou halen. Dat is bij het openbreken van mijn contract besproken. Logisch. Je wilt als club je posities dubbel bezet hebben. Ik wilde de concurrentie wel aangaan."

Wie zie jij liever in de basiself bij Ajax?

Meer nieuws

Maatsen hoort ondanks 'megafout' groot compliment na verloren CL-finale
0
Politie arresteert 53 mensen rond Champions League-finale Real en Dortmund
2
Ontdek de nieuwste voetbalkleding van adidas TEAM voor komend seizoen!
0
'Kompany wil Nederlander naar Bayern halen die onder hem beste seizoen ooit had'
19
'Het is geweldig om een verschrikkelijk seizoen bij Real Madrid zo te eindigen'
15
Theo Janssen wijst naar speler in Oranje die eruit moet voor Ian Maatsen
49

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties