Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Ik wist gewoon dat Mario zichzelf weer zou hervinden in Frankrijk'

Laatste update:

De 26-jarige Balotelli modderde vorig seizoen aan bij AC Milan en maakte maar één doelpunt in twintig wedstrijden in de Serie A. In dienst van Nice staat de teller na drie competitieduels al op vijf goals en bovendien maakte hij er nog eentje in de Europa League-wedstrijd tegen FC Krasnodar. "Ik ben blij voor hem", zegt Verratti vanuit het kamp van de Italiaanse nationale ploeg.

"Mario is nog jong en hij heeft ieder team veel te bieden, ook de nationale ploeg. Ik wist gewoon dat hij zichzelf weer zou hervinden in Frankrijk. Natuurlijk is vier of vijf wedstrijden niet genoeg om iemand te beoordelen, daarvoor moet je constant blijven presteren. Maar ik hoop echt dat hij zichzelf volledig herpakt in Nice. Een speler zoals hij kun je altijd gebruiken", denkt Verratti.

Mario Balotelli zal dit seizoen twintig goals maken in de Ligue 1

Meer nieuws

Ajax moet grote naam doorstrepen in zoektocht naar nieuwe algemeen directeur
1
Erik ten Hag deelt nieuwe sneer uit: 'Jullie maken er maar krantenkoppen over'
20
Frenkie de Jong zorgt voor uitvoerige discussies: 'Gullit vindt het niet veel'
50
VZ Kort: Bekerheld Igor Paixão terug op het trainingsveld bij Feyenoord
77
'FC Barcelona krijgt PSG-icoon aangeboden, maar twijfelt sterk'
39
'Presidentskandidaat bevestigt interesse van Ajax in spits Allen Obando'
11

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties