Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Ik wist niets van voetbal tot ik Cruijff leerde kennen'

Laatste update:

"Ik wist niets van voetbal totdat ik Cruijff leerde kennen. We gaan hem missen en kunnen nu ook niet meer naar hem toe, maar zijn nalatenschap is groots. Hij heeft mij bijgebracht dat je wedstrijden ook kan domineren zonder Lionel Messi, hij heeft daarin geholpen. We weten dat Barcelona veel meer is dan Cruijff alleen, maar hij was wel een revolutionair. Hij geloofde in wat hij deed."

"Hij heeft ons geholpen om het voetbal te begrijpen. Zijn advies was belangrijk, maar hij moedigde ons ook aan om eigen initiatief te nemen. Hij zei dat je je ook moet laten leiden door instinct en dat hij ons nooit zou laten vallen. Ik was eens met mijn vrouw en kinderen aan het dineren toen we het over Johan Cruijff hadden. Een van mijn zoons wist niet wie hij was. Ik legde uit dat hij de leraar was die je altijd had willen hebben, omdat hij ervoor zorgt dat je van school gaat houden."

"Mijn zoon antwoordde: 'zoals tovenaar Merlijn?' Ja, hij was als Merlijn en hij was bij ons. Hij was een bijzonder persoon dat ons heeft geholpen. Hij heeft mij aan het begin van mijn carrière in bescherming genomen. Hij leerde mij iedere dag wel iets nieuws en leerde bijvoorbeeld hoe ik kon voorkomen om slechte pers te halen. Zijn nalatenschap is en blijft monumentaal", besluit Guardiola.

'Josep Guardiola zal nooit een grotere trainer dan Johan Cruijff worden'

Meer nieuws

Lengte van uitleveringsproces Quincy Promes hangt af van deze twee factoren
0
Feyenoorder ben je voor de lol: hoe Arne Slot het plezier terugbracht
12
Anwar El Ghazi regelt grote namen in benefietwedstrijd voor Gaza
2
Van Hooijdonk en Perez worden het niet eens over positie Frimpong in Oranje
20
Kees Kwakman voorziet 'zeer groot probleem' tijdens finale Conference League
16
Fiorentina schiet zich in minuut 90+1 langs dapper tiental van Club Brugge
7

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties