Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Ik word wat ouder en mijn ogen worden minder, maar we zijn bestolen'

Laatste update:

"Ik word dan wel wat ouder en ogen worden minder, maar het was duidelijk te zien. We zijn bestolen", oordeelde Brandts. "Het was een zuivere strafschop en daarbij had hij, met al geel op zak, uit het veld gestuurd moeten worden. Dan krijg je een andere wedstrijd." Dordrecht won nog geen enkel thuisduel dit seizoen. "We scoren moeilijk en geven te makkelijk goals weg, maar met deze nederlaag kan ik moeilijk leven."

Invaller Rick ten Voorde maakte zijn eerste competitietreffer voor de Dordtenaren. De aanvaller stond echter meer stil bij het optreden van scheidsrechter Jeroen Manschot. "Ik vind wel dat wij bestolen zijn", vertelde Ten Voorde tegen RTV Rijnmond. "Normaal zeg ik nooit iets over de scheidsrechter, maar dit was geen sterke partij van hem." Ten Voorde zag bovendien wel meer arbitraire fouten. "Grote fouten, maar ja, het is gebeurd."

-
FC Dordrecht verdiende minimaal een punt

Meer nieuws

De Ligt onthult de pijnlijke woorden van de grensrechter na diens blunder
18
Hoe Ipswich Town na 22 jaar en op unieke wijze terugkeert naar de Premier League
8
Grove arbitrale blunder: De Ligt wordt tegen Real Madrid onterecht teruggefloten
147
Real Madrid gaat naar finale dankzij spectaculaire late comeback tegen Bayern
331
PSV krijgt serieuze concurrentie in strijd om Driouech: bod ligt bij Excelsior
13
'Hij moet in de basis bij Oranje. Eerst was het Jerommeke, nu maakt hij je gek'
43

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties