Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Ik zag dat mensen schreven: 'Ik hoop dat je zoon het coronavirus krijgt''

Laatste update:

"Ik zag enkele reacties waarin mensen schreven: 'Ik hoop dat je zoon het coronavirus krijgt'. Dat is het moeilijkste voor mij. Als je daarop reageert, denken mensen: ah, we hebben hem. En dan blijven ze doorgaan", geeft Deeney te kennen. Ook Danny Rose sprak zich eerder in felle bewoordingen uit tegen het zogenaamde 'Project Restart'. "In een tijd waarin het over onze mentale gesteldheid gaat, zegt iedereen: 'Zeg het, zeg het, zeg het alsjeblieft. Danny Rose en ik spraken ons uit en worden daarvoor afgemaakt."

'Project Restart' stuit op verzet: 'Ik wil mijn zoontje niet in gevaar brengen'

Lees artikel

"Mensen zien dat en denken: wow. Niet alleen wij krijgen berichten, maar ook mijn vrouw. Als je op straat loopt, zeggen mensen: 'Ik ben op mijn werk, jij moet ook terug naar je werk'", gaat de spits van Watford verder. Volgens Sky Sports zou hij er na een gesprek met een afgevaardigde van de regering voor openstaan om de training te hervatten. "Ik heb veel berichten gekregen van mensen die me steunden, van mensen waarvan ik niet eens wist dat ze mijn nummer hadden. Dat waren zeker spelers van grotere clubs en dat laat zien dat ik iets goed doe, want ik ben maar de kleine oude Troy van Watford en iedereen lijkt te luisteren naar wat ik zeg."

"Mijn zorgen waren puur vanwege mijn zoon. Ik moest meer vragen beantwoord hebben en in eerste instantie konden ze dat niet doen. Iedereen waardeert wat de Premier League nu probeert, er wordt goed gecommuniceerd", zegt Deeney. "De integriteit van dit seizoen is toch al verloren. Het spijt me voor Liverpool, ze verdienen het kampioenschap. Maar dit seizoen zal verpest blijven door de coronacrisis. Het gaat niet het seizoen worden waarin Liverpool voor het eerst in dertig jaar weer het beste team van Engeland was. Het is als het lopen van een marathon. Je loopt de helft, stopt dan voor twee maanden en sprint het laatste stuk om te zeggen: 'Ah, ik heb een goede tijd gelopen'."

Meer nieuws

Arsenal wil voorhoede versterken en denkt aan verkopen van man van 50 miljoen
5
VZ Kort: Ajax en Liverpool halen recordbedrag op met benefietwedstrijd
77
Sterkhouder Manchester United twijfelt openlijk over langer verblijf bij de club
7
'Atlético Madrid is bereid Oblak te verkopen en mikt pijlen op jongere keeper'
14
Alle genomineerden voor Bronzen Schild in de KKD bekend: FC Dordrecht domineert
6
Bondsvoorzitter KNVB uit frustratie: 'Van achterkamertjes is geen sprake'
3

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties