Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

'Ik zag hem bij Jong Ajax spelen en na vijf minuten vroeg ik: 'Wie is hij?''

Laatste update:

Presentator Milan van Dongen vraagt in het programma Goedemorgen Eredivisie van FOX Sports of Maduro een parallel herkent met zijn eigen doorbraak. In 2005 speelde hij zich in het eerste elftal van Ajax. "Ja, zeker. Je bent zoekende in het veld, soms gaat het vanzelf", antwoordt Maduro. "Gravenberch is wel echt een wereldtopper, hoor. We mogen hem niet teveel ophemelen, daar ben ik het mee eens. Er komt zoveel op je af, qua omgeving en media."

Bruggink voelt erg mee met Gravenberch: 'Ihattaren had dit vorig jaar'

Arnold Bruggink waarschuwde zaterdagavond dat Ryan Gravenberch niet te erg opgehemeld moet worden. Lees artikel

"Ik had hele verstandige ouders, die vertelden dat ik rustig moest blijven. Dat heb je wel nodig. Hij zei volgens mij dat zijn vader heel belangrijk is, je hebt mensen nodig die je afremmen", gaat de 35-jarige oud-middenvelder verder. Hij krijgt bijval van Kraay. "Je moet niet gelijk over een transfersom van zestig of zeventig miljoen euro praten. Maar weet je, wij hebben hem vorig seizoen al een keer of twintig bij Jong Ajax gezien en hij is zo ongelofelijk goed. Laat hem een keer terugvallen naar een vijf, zoals tegen FC Twente. Het maakt mij allemaal niet uit, hij is verschrikkelijk goed en staat met zijn beide benen op de grond."

"Ik weet nog dat ik een wedstrijd van hem bij Jong Ajax zag, toen was hij net zestien", benadrukt Maduro. Gravenberch beleeft dit seizoen zijn definitieve doorbraak in de hoofdmacht van Ajax. Dit seizoen speelde hij voorlopig veertien officiële wedstrijden. "Daarin zag ik hem voor het eerst spelen en na vijf minuten vroeg ik: 'Wie is hij?' Ik kreeg te horen dat het om Gravenberch ging, een supertalent. Het is grappig dat hij zich zo makkelijk heeft doorontwikkeld. Jong Ajax was al veel te gemakkelijk voor hem. "

Meer nieuws

Robin van Persie gaat in op vraag of hij ooit trainer van Feyenoord wordt
0
Ongekend: Leverkusen behoudt ongeslagen status door goal in minuut 97
26
Arne Slot: de trainer die 'sleeping giant' Feyenoord ontwaakte
11
Live meepraten in de Ligue 1: Paris Saint-Germain - Le Havre
3
Live meepraten in de Premier League: Aston Villa - Chelsea
3
Dusan Tadic schittert voor Fenerbahçe, dat Galatasaray niets toegeeft
20

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties