Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Ik zag Onana een bal pakken, er zijn weinig keepers die zo'n bal hebben'

Laatste update:

Sol maakte het nieuws woensdagavond na de bekerzege op sc Heerenveen (2-1) bekend. "Dan ben je sprakeloos", erkende aanvoerder Jordens Peters in gesprek met de NOS. "De dag erna werd hij al geopereerd. Dan sta je met het kippenvel op je armen. Voetbal is dan ineens relatief. Fran oogde wel sterk."

" Hij gaf het gevoel dat het goed zou komen. Met dat gevoel zijn wij deze week doorgegaan. Je moet toch verder. Het enige dat hij wilde, was dat we er honderd procent voor zouden gaan tegen Ajax. Dat hebben we voor hem gedaan." Een overwinning op Ajax zat er echter niet in . We hebben ook kansjes gehad om er meer uit te halen. Maar vanaf de penalty hadden we een heel moeilijke periode. Ajax forceert dan nog meer met wissels. Dan merk je dat er kwaliteitsverschil is."

Na tien minuten in de tweede helft was het Etien Velikonja die de thuisploeg uit een strafschop op voorsprong zette. Twintig minuten voor tijd maakte Lasse Schöne gelijk, waarna invaller Siem de Jong en David Neres de zege veiligstelden. Bij FOX Sports benadrukte Peters dat de goal van Willem II niet te vroeg viel. "Er is geen slecht moment voor een goal. Bij een 1-0 stand zag ik André Onana nog een bal pakken. Er zijn weinig keepers in de Eredivisie die zo'n bal hebben. Ismail Azzaoui liep al weg om te juichen. Dat maakt dan het verschil."

Van de Looi maakte ook een compliment aan zijn spelers. "We hebben de kansen gehad om Ajax pijn te doen. Maar wil je van ze winnen, moet je die momenten pakken", zo zag de oefenmeester van Willem II in. "Dat hebben we niet gedaan en dat is teleurstellend. Aan de andere kant moet je eerlijk zijn: we hebben alles gegeven, zelfs na die bekerwedstrijd doordeweeks." De Tilburgers verzamelden tot nu toe negen punten en bezetten daarmee plek vijftien.

-
Eindigt Willem II dit seizoen onder de rode streep?

Meer nieuws

Ziggo onderbreekt Girona - Barcelona vanwege Dodenherdenking: kijkers woedend
103
Luka Modric neemt opnieuw record over van Real Madrid-legende Ferenc Puskás
5
Yankuba Minteh: binnen twee jaar van zandvlaktes naar uitblinken bij Feyenoord
8
Atlético Madrid dicht bij Champions League-ticket dankzij fraaie goal Riquelme
1
Inter verliest door fout Dumfries voor de tweede keer dit seizoen van Sassuolo
15
De schoonzoon van Earnest Stewart kan het kampioensfeest van PSV verzieken
9

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties