Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Ik zag twee keer van dichtbij hoe Promes hem kleineerde'

Laatste update:

"Als hij goed had gespeeld, zou hij enig recht van spreken hebben gehad. Dat deed Promes dus niet, evenmin als Noussair Mazraoui en André Onana, die onder hun kunnen bleven tegen Sparta", begint de columnist zijn relaas. Spaan geeft in zijn rubriek Spaan geeft punten de 28-jarige buitenspeler van Ajax een 6-, mede vanwege zijn attitude.

Babel ziet veranderingen: 'Je ziet dat Ajax groter is geworden'

Spaan geeft aan dat het gedrag van Promes niet goed was, iets dat duidelijk zichtbaar was bij twee hoekschoppen. "Twee keer moest er vlak voor mijn neus een corner worden genomen, dus twee keer zag ik van dichtbij hoe Promes Carel Eiting kleineerde", aldus Spaan, die zag dat de 21-jarige middenvelder wilde sparren met zijn oudere collega.

"Eiting wilde in overleg treden, waarschijnlijk omdat hij vond dat je in deze fase beter een indraaiende bal kon geven. Promes negeerde hem straal, zei nauwelijks iets, om vervolgens twee keer een matige tot slechte corner af te leveren. Mannetje met attitude", besluit Spaan. Ajax won het duel met Sparta uiteindelijk door doelpunten van Donny van de Beek en Ryan Gravenberch.

Meer nieuws

Alex Kroes wil oude bekende 'heel graag' terug naar Ajax halen
10
NAC lacht om uitspraken Roda-trainer Sibum: 'Die stond bij ons op repeat'
0
Dit is Feyenoord-target Derek Cornelius: de Canadese opvolger van David Hancko?
7
Berucht 'contractservetje' van Lionel Messi geveild voor absoluut megabedrag
0
Jouw club in de nieuwste voetbalkleding van adidas? Ontdek adidas TEAM!
0
Opvallend besluit Newcastle over Yankuba Minteh? 'Dan is Feyenoord kansloos'
17

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties