Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Ik zal echt balen als we Schweinsteiger wel halen en Schneiderlin niet'

Laatste update:

De fans van Manchester United buitelen op Twitter over elkaar heen met hun vragen en verwachtingen. Velen zijn blij dat hun club werk maakt van Schweinsteiger, maar er zijn er ook meer dan genoeg die toch liever een transfer van Schneiderlin tot stand zien komen. "Ik wil Schneiderlin liever dan Schweinsteiger, maar ik vrees dat Louis van Gaal toch echt naar Schneiderlin kijkt als alternatief voor Schweinsteiger", spreekt een supporter uit.

Meer: Naam uit de Premier League getipt aan Feyenoord: ‘Geweldige veldtrainer’

"Eerlijk gezegd heb ik liever Morgan dan Bastian, want Schneiderlin is nog jong en heeft United een stuk meer te bieden", zegt een ander. Een derde fan maakt de optelsom met de spelers die er al zijn bij the Red Devils. "Ons middenveld straks: Carrick, Schweinsteiger, Blind, Herrera, Fellaini, Di María - is Schneiderlin dan nog nodig? Ik ben er niet zeker van." Anderen hopen dat trainer Van Gaal nog van gedachten verandert en niet winkelt bij zijn oude Duitse club.

"Als we nu voor Schweinsteiger gaan in plaats van voor Schneiderlin ben ik wel teleurgesteld. Schneiderlin is toch een betere opvolger van Michael Carrick voor de lange termijn", vraagt die fan zich af. Een laatste supporter zegt het waar het op staat: hij zou het erg onprettig vinden als de dertigjarige Schweinsteiger de enige aankoop op het middenveld wordt. "Ik zal echt balen als we hem halen en niet Schneiderlin. Maar ik zie het ook wel beide gebeuren! De een is honderd procent een korte termijn-oplossing, de ander is voor de lange termijn."

Manchester United kan het beste voor...

Meer nieuws

Feyenoord ziet nieuwe rol voor Bosschaart na topseizoen met FC Dordrecht
0
Barça-aankoop is zwaar ontevreden over trainer Xavi en hint op zomers vertrek
4
Gaat Ajax man met veruit hoogste gemiddelde verkopen? 'Er is twijfel'
12
In mei nog een buitenlandse wedstrijd bezoeken? Bekijk de ticketshop!
0
Kenneth Perez is niet tevreden over smaakmaker ondanks 14 assists dit seizoen
14
Ochtendbladen zijn unaniem over 'grote architect' achter landstitel van PSV
21

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties