Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Ik zal eerst met Max praten en eventueel daarna pas met andere clubs'

Laatste update:

"Ik ben door AZ opgeleid, heb een nieuwe kans gekregen en gegrepen, dus deze club heeft mijn prioriteit. Ik zal eerst met Max praten en eventueel daarna pas met andere clubs, waarbij ik ook de optie buitenland openhoud", aldus Maher, die na een mislukte periode bij PSV via Osmanlispor en FC Twente terugkeerde bij AZ. "Ik speel, heb plezier in het voetbal, Max en ik hebben een heel goede band en ook al kan ik niet in de toekomst kijken: er is een heel grote kans dat ik blijf, want ik voel me goed."

Dat Maher afgelopen zomer terugkeerde bij AZ, was voor hem en kleine verrassing. Mede door zijn geode band met trainer John van den Brom tekende hij weer in Alkmaar. "Eigenlijk sloot ik afgelopen zomer alleen bij AZ aan om te kunnen trainen en mijn conditie op peil te houden. Het was helemaal niet om een contract te verdienen, maar uiteindelijk voelde het zo goed dat we alsnog besloten met elkaar in zee te gaan. De trainer heeft daar een heel belangrijke rol in gespeeld."

AZ verkocht Maher in 2013 voor circa acht miljoen euro aan PSV. In Eindhoven kwam hij nauwelijks aan de bak en kon hij niet aan de hoge verwachtingen voldoen. Bij AZ voelt hij zich beter op zijn plek. "Ik ken AZ door en door, de club kent mij ook en met de supporters heb ik een heel goede band. Vanaf de jeugd tot en met het eerste heb ik hier mooie jaren gehad én in 2013 hebben we de KNVB Beker gepakt. Daarna ben ik effe vijf jaar weggeweest."

Meer nieuws

VZ Kort: Parma keert na drie seizoenen terug in Serie A
77
Santiago Gimenez daadwerkelijk in beeld in top van de Premier League
43
Manchester United hakt knoop door over toekomst Erik ten Hag
48
Plottwist: Bayern München krijgt derde afwijzing in zoektocht naar trainer
39
Alle genomineerden voor Bronzen Schild in de KKD bekend: FC Dordrecht domineert
10
Malen en Maatsen trekken extra profijt uit Champions League-zege op PSG
9

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
20 hints ??#voetbal
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties