Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Ik zal niet snel zeggen dat Toni Kroos maar achter mij aan moet gaan lopen'

Laatste update:

De drievoudig Oranje-international maakte veel indruk in de wedstrijden tegen Peru, Frankrijk en Duitsland. Hij stond tegenover grote namen, maar leek daar niet van onder de indruk te zijn. "Ik heb heel veel respect voor de tegenstander. Ik weet dat daar (bij Frankrijk en Duitsland, red.) spelers lopen met carrières waar ik alleen maar van kan dromen. Maar het is niet door hun carrières dat ik dan denk: ik ga ze niet aanvallen of niet passeren. Dat moet je niet hebben." Tijdens het interview wordt een uitspraak van Wesley Sneijder aangehaald. De oud-international zei ooit dat Michael Ballack maar achter hem aan moet lopen tijdens de wedstrijd. Of De Jong er ook op die manier in staat? Ik denk niet dat ik snel zal zeggen dat Toni Kroos maar achter mij aan moet gaan lopen. Ik denk dat ik daar nog niet aan toe ben."

Meer: Frenkie de Jong zorgt voor uitvoerige discussies: ‘Gullit vindt het niet veel’

Afgelopen zondag was Ajax met 1-7 te sterk voor Excelsior. De discussie over een snellere stap voor talenten naar het buitenland kwam daardoor op gang. Ook bondscoach Ronald Koeman zei te begrijpen dat spelers door de grote krachtsverschillen in de eigen competitie eerder geneigd zijn om aan een transfer te denken. "Ik denk dat het juist wel goed is af en toe grote uitslagen neer te zetten, niet per se verkeerd. Vroeger was dat ook zo. Maar ik snap wat bedoeld wordt met sneller toe zijn aan een hoger niveau", aldus De Jong. "Prikkels missen, dat heb ik nu nog niet zo heel erg. Ik kan nu wel zeggen dat ik toe ben aan een volgende stap, maar misschien speel ik volgende week dramatisch en krijg ik juist dát te horen."

Meer nieuws

Ziggo onderbreekt Girona - Barcelona vanwege Dodenherdenking: kijkers woedend
118
Luka Modric neemt opnieuw record over van Real Madrid-legende Ferenc Puskás
5
Yankuba Minteh: binnen twee jaar van zandvlaktes naar uitblinken bij Feyenoord
8
Atlético Madrid dicht bij Champions League-ticket dankzij fraaie goal Riquelme
1
Inter verliest door fout Dumfries voor de tweede keer dit seizoen van Sassuolo
15
De schoonzoon van Earnest Stewart kan het kampioensfeest van PSV verzieken
10

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties