Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Ik zal nooit voor Barcelona spelen, want ik ben een Real Madrid-fan'

Laatste update:

Zinédine Zidane deed dit seizoen driemaal een beroep op Casemiro in LaLiga, steeds als basisspeler. Daarnaast mocht de international starten in de strijd om de Europese Super Cup en in de Champions League-wedstrijd tegen Sporting Portugal. Casemiro geniet er met volle teugen van en is van zins nog heel lang in Madrid te blijven, zegt hij. "Real Madrid is nog meer dan ik had verwacht. Ik vind het heerlijk om 's morgens wakker te worden en vervolgens naar Valdebebas te vertrekken", aldus Casemiro.

"Ik geniet ervan bij de spelers te zijn, grappen met ze te maken, bezig te zijn, bij te leren. Ik probeer iedere dag het voetbal volledig op te snuiven. Real Madrid is nu ook gewoon mijn leven, mijn dagelijks leven. Zou ik ooit voor Barcelona kunnen spelen? Nee, nooit. In Spanje ben ik een Real Madrid-fan", zegt Casemiro stellig. Hij vindt het wel mooi voor landgenoot en collega-international Neymar dat die het zo goed doet bij de aartsrivaal.

"En hij heeft nog zoveel meer te bieden", zegt Casemiro tegen Onda Cero. "Maar tegelijkertijd zal alles wat Cristiano Ronaldo de laatste tien jaar gedaan heeft een leven lang beklijven. Neymar moet nog hard werken om ook zover te geraken. Wie de Ballon d'Or zal winnen? Ronaldo."

Vind jij dat Casemiro zich goed staande houdt bij Real Madrid?

Meer nieuws

Perez turft bij AZ - Twente het aantal spelers dat meekan bij Feyenoord of PSV
0
Ajax gaat op zoek naar een rechtsbuiten: 10 potentiële kandidaten op een rij
26
Sporting is kampioen van Portugal door onverwachtse uitglijder van Benfica
8
Europese topclub voerde afgelopen weken gesprekken met management Ten Hag
12
Voormalig keeper van PSV Georg Koch (52) heeft tragisch nieuws: 'Ik ga dood'
6
AS Roma baalt van gemiste megakans Tammy Abraham tegen Juventus
4

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties