Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Ik zal proberen om Messi daarvan te overtuigen'

Laatste update:

Agüero scoorde dit seizoen al twaalf keer in de Premier League en heeft het geweldig naar zijn zin bij City. Hij wil wel graag wekelijks met Messi samenspelen, maar dan moet zijn voetbalvriend maar naar het Etihad Stadium komen. "Ik weet dat het moeilijk zal worden om hem daarvan te overtuigen, maar ik ga het proberen", beloofde Agüero aan El Mundo Deportivo. "Het zou mooi zijn als alle topspelers in de Premier League komen spelen."

Messi en Agüero spelen al jaren met elkaar samen in het shirt van Argentinië en datzelfde geldt voor rechtsback Pablo Zabaleta, die ook goed bevriend is met Messi. De drie Argentijnen wonnen in 2005 het WK voor spelers onder de twintig jaar en in 2008 de Olympische Spelen. Momenteel zijn Messi, Agüero en Zabaleta vaste selectiespelers van het Argentijnse vlaggenschip, dat op het afgelopen WK nog de finale bereikte.

Zie jij Lionel Messi ooit naar Manchester City gaan?

Meer nieuws

Vermoedelijke opstelling Feyenoord: Stengs en Gimenez aan de aftrap
6
Pascal Jansen gaat voor het eerst in op plotseling ontslag bij AZ
1
Live meepraten in de Eredivisie: Heracles Almelo - RKC Waalwijk
1
Live meepraten in de Eredivisie: PSV - Sparta Rotterdam
2
Peter Bosz formeert deze elf namen op mogelijke kampioensdag van PSV
8
Ajax gaat op zoek naar een rechtsbuiten: 10 potentiële kandidaten op een rij
15

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties