Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Ik zeg hier de hele tijd dat Feyenoord de beste club van de wereld is'

Laatste update:

"We zijn... of, ja 'we'... het is zeker een sterk team, vooral een heel sterk collectief. Het is echt een loopmachine. De backs, de buitenspelers, maar ook de spitsen lopen heel veel. Ze zoeken vaak de voetballende oplossing. Lef hebben, ook als we onder druk staan proberen op te bouwen en niet zomaar de bal naar voren schieten", geeft Van Buren te kennen. Hij denkt dat Slavia Praag bovenin zou meedraaien in de Eredivisie.

"Ajax is een klasse apart, PSV komt daar in de buurt, maar om de plaatsen daaronder zouden ze zeker meedoen. Laten we zeggen top-4", stelt de aanvaller. Van Buren vindt het lastig om een favoriet aan te wijzen voor het duel tussen Feyenoord en Slavia Praag. "Als je het me vorig jaar had gevraagd, had ik zeker Slavia gezegd. Maar ik denk dat Feyenoord op dit moment heel goed en aanvallend voetbalt, veel meer energie in de wedstrijd legt. Het oogt allemaal wat gemakkelijker voor ze. Daardoor is het echt gelijkwaardig."

Mocht Slavia Praag winnen in Rotterdam, kan Van Buren wat berichtjes verwachten. "Ze weten zeker dat ik Feyenoord-fan ben, ja. Ik zeg de afgelopen vijf jaar de hele tijd dat Feyenoord de beste club van de wereld is, haha." Het Algemeen Dagblad voorspelt dat Feyenoord-trainer Arne Slot één wijziging zal doorvoeren voor de tweede groepswedstrijd in de Conference League ten opzichte van de met 5-3 gewonnen thuiswedstrijd tegen NEC. Marcus Pedersen keert ten koste van Lutsharel Geertruida terug in de basiself.

-

Meer nieuws

PSG plant afscheidsceremonie voor Kylian Mbappé in dramatisch verlopen week
4
Speler zakt in elkaar en wordt gereanimeerd: finale Achilles Veen-GOES gestaakt
0
Jahanbakhsh: 'Hij is bij Feyenoord als eerst in de gym en vertrekt als laatst'
5
Graham Potter wordt zeker niet de nieuwe trainer van Ajax
58
Sergiño Dest vertrekt uit Eindhoven: PSV licht koopoptie niet
54
Live meepraten in de Europa League: Bayer Leverkusen - AS Roma
2

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties