Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Ik zeg zelfs: zet Matthijs de Ligt een keer op '6' op het middenveld'

Laatste update:

"Toen hij twee jaar geleden doorkwam, dacht ik nog: wat heeft die vent een zware benen. Toen was hij ook nog niet zo wendbaar als nu. Het is nu echt fantastisch om naar hem te kijken", vertelt de oud-international woensdag in het dagblad. De Ligt werkt intensief samen met oud-atleet Troy Douglas, die in dienst bij Ajax is, om sneller en wendbaarder te worden.

Meer: Matthijs de Ligt hoopt in de toekomst terug te kunnen keren bij Ajax

"Dat zie je nu ook echt terug in zijn spel. Het is natuurlijk geen toeval dat die jongen zo weinig overtredingen nodig heeft. Zijn timing is perfect, vooral omdat zijn lichaam beter in balans is dan het was", benadrukt Haan, die De Ligt ook een slimme verdediger vindt. Hij 'kleunt' erin als hij zeker weet dat de bal erbij zit en vertrouwt meer op zijn snelheid, ziet de voormalig defensieve middenvelder. "Oftewel: hij weet dat hij zichzelf nog kan compenseren. Dan hoef je ook geen overtreding te maken."

Gery Vink kent De Ligt goed uit hun gezamenlijke periode bij Ajax. De voormalig jeugdtrainer van de Amsterdamse club ziet hoe De Ligt net als in de jeugd zijn eigen grenzen verlegt, ook omdat Ajax al maanden goed speelt. De assistent-trainer van Willem II was onder de indruk van de manier waarop De Ligt afgelopen zondag tegen ADO Den Haag (5-1) enkele malen inschoof. "Ik zou zelfs zeggen: zet hem een keer op '6' op het middenveld. Zodat hij nog meer allround kan worden." Vink ontkent dat De Ligt dan gekke dingen zou gaan doen. "Hij zal geen onnodige risico's nemen onder het mom van zichzelf uitdagen. Hij is juist een teamspeler en erg taakbewust."

Denk jij dat Matthijs de Ligt aan zijn laatste seizoen bij Ajax bezig is?

Meer nieuws

'PSV laat Lozano alweer vertrekken en neemt genoegen met klein verlies'
7
VI oppert naam als opvolger van Slot die Guardiola's mond deed openvallen
2
Salarisplafond in Premier League maakt eind aan onbeperkt budget van rijke clubs
14
De EK-selectie van Spanje: dit zijn de spelers die kans maken
11
Driessen: 'Hij is interessant voor Ajax, maar een heel principieel mannetje'
2
Broers Van de Kerkhof hopen op vertrek PSV'er: 'Kunstgebit mee en wegwezen!'
9

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties