Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Ik zei dat Arsène iemand niet eens uit een papieren zak kon coachen'

Laatste update:

"Arsène is zo dominant dat hij het waarschijnlijk niet leuk had gevonden als ik had gezegd: we krijgen slechte doelpunten tegen, ik neem de verdedigers vandaag apart en ik organiseer ze", schrijft Adams. "Hij is niet echt een coach en dat is tweede reden waarom hij me er niet bij wilde hebben. In het verleden heb ik weleens in een interview gezegd dat coachen niet zijn sterkste punt is."

"Eigenlijk had ik in het originele verhaal gezegd dat Arsène iemand niet eens uit een papieren zak kon coachen. Ondanks dat het aangepast werd voor publicatie, viel het niet goed bij Arsène", vervolgt de oud-verdediger, die tussen 1983 en 2002 het shirt van Arsenal droeg, zijn verhaal. "Ik kreeg het gevoel dat ik nooit een kans zou krijgen bij Arsenal zolang Arsène er nog zit. Hij was absoluut de beste man voor Arsenal toen er nog een Engelse defensie stond. Voor de aanval haalde Arsène dan wat buitenlandse spelers, dat was prima."

Over de ontwikkeling van de defensie van the Gunners is Adams niet zo te spreken. "Ik heb jongens als Gaël Clichy, Héctor Bellerín en Kieran Gibbs zich niet zo zien ontwikkelen zoals ze dat hadden kunnen doen", stelt Adams. "Arsène was de goede manager om in de tijd van de verhuizing naar het Emirates Stadium bij te blijven bij de grote clubs. Maar hij heeft het vertrek van Sol Campbell en Ashley Cole nooit opgevangen. De vervangers waren niet van hetzelfde niveau."

Ben jij het met Tony Adams eens?

Meer nieuws

Argentinië maakt voorselectie Copa América bekend: wel Rulli, geen Benítez
3
Zeker twee spelers van Olympique Marseille beschoten; allebei ongedeerd
15
Voetbalzone is op zoek naar nieuwe stagiairs! (hbo+)
0
Franse politiek is woest: Ligue 1-speler plakt logo af met tape en moet vrezen
0
VZ Kort: Fagioli keert na schorsing van 7 maanden terug in selectie Juventus
77
Ajax Vrouwen verslaat Fortuna Sittard en wint zesde TOTO KNVB Beker
7

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties