Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Ik zei dat ik Barcelona wilde naaien, sorry als ik iemand beledigd heb'

Laatste update:

De woorden van Adán kwamen niet bij iedereen even goed over en zijn uitspraken werden als te vijandig en onprofessioneel gezien. De keeper van los Béticos merkte dat ook en bood na afloop van de wedstrijd zaterdag zijn excuses aan. "Ik zei deze week dat ik Barcelona wilde naaien en Madrid wilde helpen de titel te winnen. Ik wilde er niemand mee voor het hoofd stoten, ik uitte alleen een wens."

"Sorry als ik er iemand mee beledigd heb", aldus de keeper, die twee doelpunten moest incasseren met zijn club en Real Madrid dus op geen enkele wijze te hulp schoot. Omdat zowel Real als Atlético en Barcelona zaterdag wonnen verandert er bovenin niets. Met nog twee duels voor de boeg heeft Barcelona (85 punten) de koppositie in handen, gevolgd door Atlético dat evenveel punten heeft. Real Madrid heeft een punt minder dan Barcelona en Atlético.

-
Wie pakt de titel?

Meer nieuws

Bondscoach Tedesco laat Courtois thuis voor EK: 'Wil geen pingpong spelen'
2
Waarom Liverpool Slot verkiest boven Amorim als opvolger van Klopp
21
Matthijs de Ligt verliest race tegen de klok en mist CL-clash met Real Madrid
3
Zoon van Peter Bosz gaat in de Eredivisie aan de slag als hoofdscout
1
Dumfries reageert via Instagram op veelbesproken actie tijdens kampioensfeest
6
Alle genomineerden voor Bronzen Schild in de KKD bekend: FC Dordrecht domineert
5

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties