Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Ik zei tegen hem: 'Dan lichten we de optie in je contract ook niet''

Laatste update:

Schmidt zal het woensdag echter even doodsbenauwd hebben gehad. De rechtsback kampte met een acute blindedarmontsteking en moest daardoor een laatste afspraak met Heerenveen laten schieten. Technisch manager Hans Vonk was in eerste instantie verrast toen hij 's morgens de afmelding ontving. "Ik zei, dat is niet zo mooi, dan lichten we de optie in je contract ook niet", vertelt de sportbestuurder met een knipoog in De Telegraaf.

Schmidt moest uiteindelijk geopereerd worden aan zijn blindedarm. Het is de bedoeling dat hij vanaf komend seizoen met Pele van Anholt gaat strijden om de rechtsbackpositie. "Doke heeft zich dit seizoen prima ontwikkeld en we willen hem graag een nieuwe kans bieden", stelt Vonk. Hoe lang Schmidt uit de roulatie zal zijn, is nog niet bekend. Heerenveen maakte woensdag ook bekend dat een eenzijdige optie in het contract van Hakim Ziyech eveneens was gelicht.

Wie vind jij beter?

Meer nieuws

Komst Potter wordt moeilijk; Ajax neigt door te schakelen naar volgende trainer
14
Professionele liplezer onthult wat Mohamed Salah tijdens clash tegen Klopp zei
10
Waarom Liverpool Slot verkiest boven Amorim als opvolger van Klopp
2
Advocaat noemt opvallende naam voor opvolging Slot: 'Hij lijkt me zeer geschikt'
16
VZ Team van de Week: liefst 5 spelers van PSV na achtklapper in Friesland
26
Jamie Vardy gidst Leicester City naar kampioenschap in Championship
8

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties