Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Ik zette elke drie duels een spits alleen voor de keeper met mijn inworp'

Laatste update:

Van Hintum heeft nooit echt op zijn specialiteit getraind. "Eigenlijk is het iets wat je wel of niet kunt", vertelt de vleugelverdediger van PEC aan het Algemeen Dagblad. "Het is voor 75 procent techniek en 25 procent kracht. Misschien dat in dat laatste nog wat winst voor mij is te behalen. In de jeugd was het altijd een gigantisch wapen van me", herinnert Van Hintum zich.

"Toen zette ik eens in de drie, vier wedstrijden een spits alleen voor de keeper met mijn inworp. Dat is nu lastiger, omdat iedereen het natuurlijk weet van je." Des te opvallender was het dat uitgerekend voormalig ploeggenoot Rochdi Achenteh, die PEC in januari 2014 verruilde voor Vitesse, zich door Van Hintum en Saymak liet verrassen. "Dat had met de goede loopactie van Mustafa te maken."

Eredivisie
Vitesse
2 - 1
PEC Zwolle
Denk je dat bart van Hintum nog vaker een assist zal geven uit een inworp?

Meer nieuws

Juventus komt in 8 minuten tijd terug van 3-0 achterstand tegen Bologna
0
Davids noemt De Ligt als optie op totaal andere positie in het Nederlands elftal
4
PSV volgt speler op de voet en gaat mogelijk zakendoen met Bayern München
1
Eén Nederlander speelde belangrijke rol in overstap Arne Slot naar Liverpool
1
Marco van Basten ziet 'vreemde gang van zaken' rond Van 't Schip bij Ajax
14
Gullit en Davids loven één Oranje-international: 'Geweldig, hij is heel goed!'
4

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties