Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Ik zie Kenneth Vermeer als mijn grote broer die er altijd voor me is'

Laatste update:

"Kenneth riep me toen naar zijn hotelkamer. Hij zei: Tyrell, maak je niet druk. Doe wat je altijd doet. Dan doe je het gewoon goed. Die opmerkingen gaven me zoveel vertrouwen. Typisch Kenneth, een heel sociale en hulpvaardige speler. Hij is iemand die ervoor zorgt dat je je als ploeggenoot prettig voelt. Ik zie Kenneth als mijn grote broer die er altijd voor me is", zegt Malacia. De vleugelverdediger zegt ook veel steun te hebben aan zijn familie.

"Je hoort vaak van voetballers die het moeilijk hebben gehad doordat ze er alleen voor stonden. Bij mij is het tegenovergestelde het geval. Mijn familie was en is er altijd voor me. Mede dankzij hun support ben ik de voetballer die ik nu ben. Ze zijn net zo trots op mij als dat ik ben op hen", stelt de vleugelverdediger, die zijn eerste salaris bij Feyenoord afstond aan zijn ouders. "Hoewel ik niet in armoede ben opgegroeid, hadden we het niet breed thuis."

"En toch hebben mijn vader en moeder altijd ervoor gezorgd dat ik elke dag mocht voetballen. Nu kon en wilde ik hen terugbetalen voor alle steun en liefde die ze mij hebben gegeven. Met mijn geld hebben ze de dingen kunnen betalen die nog openstonden", besluit Malacia. De vleugelverdediger speelde tot dusver achttien wedstrijden in het eerste elftal van Feyenoord. Dit seizoen kwam hij tot vier officiële optredens.

Moet Tyrell Malacia de linksback van Feyenoord blijven als Ridgeciano Haps weer fit is?

Meer nieuws

Van Nistelrooij heeft gesprekken gevoerd om weer aan de slag te gaan als trainer
0
'Europese grootmacht sprak intern over het aanstellen van Louis van Gaal'
8
Oud-speler Gandu (31) doet oproep: 'Enige kans is een niertransplantatie'
1
Verbannen Ajax-talent voedt met foto geruchten over overstap naar Man City
17
'Poolse topclub heeft vizier gericht op clubloze Pascal Jansen'
4
VZ Kort: In deze twee Nederlandse stadions speelt Oranje de Nations League-duels
77

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties