Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Ik zit bij Ajax om het tegen topclubs te laten zien en dat heb ik wel gedaan'

Laatste update:

"Ik ben hier om het in de grote wedstrijden en tegen de topclubs te laten zien en als ik dan terugkijk naar de afgelopen week, heb ik dat denk ik wel gedaan", reageert Promes na de wedstrijd bij FOX Sports. De aanvaller krijgt vervolgens de vraag of hij het niet moeilijk vindt om met de druk om te gaan, maar antwoordt hier ontkennend op: "Ik ben over het algemeen heel ontspannen. Het is een teamsport en ik kan het niet alleen, maar over het algemeen viel het telkens net goed voor mij en heb ik wel laten zien dat ik belangrijk kan zijn voor dit Ajax."

Donny van de Beek: 'Wat je vooraf al dacht: Ajax moet het spel maken'

"Ik had liever gezien dat we vandaag hadden gewonnen, dus het is een beetje een dubbel gevoel. Maar persoonlijk ben ik wel tevreden", sluit hij af. Kenneth Perez ziet dat Promes na zijn moeizame start in Amsterdam de uitdaging is aangegaan en de analyticus moet toegeven dat hij een 'zwak' begint te krijgen voor de Ajacied: "Hij begon natuurlijk op de bank en hij had verwacht dat er een aantal spelers weg zouden gaan die toch zijn gebleven. Dat vond hij echter helemaal geen probleem en hij heeft gewoon de handschoen opgepakt en is hard gaan werken. Ik vind dat Promes wel heel erg sieren."

De Deen vraagt zich echter wel af of de nummer tien-positie, waar Promes de afgelopen weken meestal speelde, bij Ajax de juiste plek voor hem is: "Hij heeft daar nu wel een aantal goals gemaakt. Ik vind hem eigenlijk geen echte tien, al klinkt dat misschien gek omdat hij daar in Rusland (bij Spartak Moskou, red.) speelde en daar heel veel goals maakte. Misschien kan hij het ook wel en vult hij het dan anders in dan wat ik verbind met een nummer tien."

-
Denk jij dat Quincy Promes de komende weken zijn basisplaats zal behouden?

Meer nieuws

Sergiño Dest brengt supporters van PSV in korte video zeer slecht nieuws
9
Meerdere Italiaanse spelers trappen in nepaanbiedingen uit Saudi-Arabië
6
Arne Slot ziet na Pepijn Lijnders tweede Nederlander vertrekken bij Liverpool
9
'Verdediger van PEC kan fraaie overstap maken naar LaLiga of Premier League'
4
'Ik weet dat Christian Eriksen nog steeds een fijn gevoel heeft bij Ajax'
13
Luciano Spalletti betrekt 4 legendes om EK-titel met Italië te prolongeren
12

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties