Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Ik zit lekker bij Feyenoord, dat blijft ook zo tot na 1 september'

Laatste update:

De 29-jarige Toornstra was dan ook een van de belangrijkste spelers in dit met 3-5 gewonnen duel en kan op de complimenten rekenen van Kees Kist. In De Telegraaf zegt de voormalig aanvaller te hebben 'genoten': "Dat is echt een speler naar mijn hart. Hij heeft de juiste instelling, toont honderd procent inzet en heeft een enorm loopvermogen."

"Met twee goals had hij een belangrijk aandeel in de zege van Feyenoord. In mijn optiek is hij een van de beste spelers van het elftal. Zijn spel is niet altijd mooi en sierlijk, maar het is wel een echte." Toornstra ligt in De Kuip nog tot de zomer van 2021 vast en dus ligt een vertrek niet voor de hand. Hij denkt zelf ook niet over een transfer na.

"Ik zit hier nog lekker. Dit blijft zeker zo tot na 1 september. Ik ben goed op mijn plek", aldus de viervoudig international van het Nederlands elftal, die tegelijkertijd beseft dat er altijd concurrentie zal zijn bij Feyenoord. "Het hoort bij een topclub. Je hebt concurrentie en die verandert iedere zomer. Ik ben ervan overtuigd, dat als je je eigen ding blijft doen, die kans altijd weer komt."

-
Wordt Jens Toornstra onderschat?

Meer nieuws

Spaans talent op proef bij Feyenoord; ook Ajax en Barcelona tonen interesse
0
Van der Vaart kan grap over Cillessen niet laten na curieus penaltymoment
24
Perez: 'Vorig jaar wilde Man United hem hebben, nu gaat niemand hem halen'
11
Komst Potter wordt moeilijk; Ajax neigt door te schakelen naar volgende trainer
34
Professionele liplezer onthult wat Mohamed Salah tijdens clash tegen Klopp zei
15
Waarom Liverpool Slot verkiest boven Amorim als opvolger van Klopp
5

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties