Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Ik zocht Cristiano Ronaldo op, maar ik heb helemaal niemand geslagen'

Laatste update:

"Ik ben nu twintig jaar profvoetballer, mijn woorden zijn de waarheid", zo klonk het serieus uit de mond van Ballesteros. "Na afloop zocht ik Cristiano Ronaldo op om te vragen hoe het met zijn hoofdblessure was. Ik heb helemaal niemand aangevallen." De verdediger baalt ervan dat Sergio Ramos na afloop aangaf dat Ballesteros 'moest stoppen met voetballen als hij zo van boksen houdt'.

"Dat doet het meest pijn", verzekert Ballesteros. "Voor aanvang van de wedstrijd feliciteerde ik Iker Casillas en Ramos met hun prestaties met het nationale elftal. Ik ben echt verrast door datgene wat hij heeft gezegd. Als hij die informatie van zijn collega's heeft gekregen, dan zat-ie goed mis." Ballesteros nam het ook op voor David Navarro, die Ronaldo vol in het gezicht raakte. "Alles wat David en ik doen, lijkt zogenaamd met voorbedachten rade. Hij zag op geen enkel moment dat Ronaldo daar stond. Het kan elke wedstrijd gebeuren."

Na afloop waren er in de spelerstunnel enkele opstootjes, maar Ballesteros wilde niet verduidelijken wat er precies was voorgevallen. "Sommige dingen zijn overduidelijk. Ik ga niet roddelen, maar sommige dingen gebeuren om een reden. Hier is hoe dan ook ontzettend veel heisa over gemaakt, uitsluitend omdat het Real Madrid betreft. Het lijkt wel of we iets hebben gedaan wat niet mocht. We hadden Real Madrid in de houdgreep en de competitie had zondag beslist kunnen zijn."

Xabi Alonso voelde zich niet zo op zijn gemak toen Sergio Ballesteros hem zondag aankeek.

La Liga
Levante
1 - 2
Real Madrid

Meer nieuws

Koeman: 'Hij is in alle opzichten klaar voor een stap naar het buitenland'
7
Ronald Koeman verklapt: 'Georginio Wijnaldum gaat mee naar het EK'
45
Bondscoach Ronald Koeman verklaart waarom Joshua Zirkzee niet bij Oranje zit
22
'Arne Slot wil PSV'er als eerste aanwinst naar Liverpool halen'
48
Juventus komt in 8 minuten tijd terug van 3-0 achterstand tegen Bologna
8
Davids noemt De Ligt als optie op totaal andere positie in het Nederlands elftal
24

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties