Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Ik zoek Cristiano Ronaldo woensdag zeker even op na afloop'

Laatste update:

"Toen stond hij aan het begin van zijn ambitie om de beste voetballer ter wereld te worden. Het mooie was dat hij dat ook altijd uitsprak", vertelt Van der Sar op de clubsite van Ajax over Ronaldo, die woensdag met Juventus op bezoek komt in Amsterdam. "Dat zeggen natuurlijk meer mensen, maar hij heeft er ook echt de tijd en energie ingestoken. Die buikspieren komen niet zomaar uit een potje."

"Verder deed hij veel krachttraining, had hij zijn eigen chef en pakte hij goed zijn rust. Uitgaan was ook niet echt zijn ding." Van der Sar omschrijft Ronaldo als 'een aardige gozer' en 'een echte familiejongen'. "Als we kinderen mee hadden, mijn zoon of die van Paul Scholes, liep hij altijd een beetje te spelen met ze. Toen was hij alleen nog niet zo groot als-ie nu is. Kon je hem nog echt bereiken in het veld, met bepaalde zaken."

"Hem op z'n flikker geven en dan luisterde hij ook wel", memoreert Van der Sar in aanloop naar de eerste Champions League-wedstrijd tussen Ajax en Juventus in de Johan Cruijff ArenA. "Nu is hij nog vele malen groter. In het veld is hij minder dynamisch geworden en wacht-ie meer z'n kansen af in plaats van die lange afstanden zelf te maken. Als hij woensdag speelt, zoek ik hem zeker even op na afloop."

UEFA Champions League
Ajax
1 - 1
Juventus

Meer nieuws

Dorstige Dortmund-fans vallen met hun neus in de boter na briefje van Marco Reus
0
Besiktas kent ondanks late goal slechte generale voor finale tegen Trabzonspor
3
Atalanta heeft Champions League-ticket 4 dagen voor Europa League-finale binnen
7
Live meepraten in de Serie A: Torino - AC Milan
0
Live meepraten in de Keuken Kampioen Play-Offs: ADO Den Haag - De Graafschap
5
FC Emmen verrast met zege op FC Dordrecht en speelt halve finale tegen NAC Breda
33

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties