Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Ik zou al mijn gewonnen prijzen inruilen voor een prijs met Argentinië'

Laatste update:

"Ik denk echt dat ik alle prijzen die ik in mijn carrière heb gewonnen zou inruilen voor een prijs met de nationale ploeg", begint Di María. "Ik denk dat het niet specialer kan dan een prijs met de nationale ploeg. Daar is helemaal niets mee te vergelijken. De prijzen die je met je club pakt, zijn spectaculair. De Champions League is het mooiste wat mij ooit is overkomen bij een club, maar ik denk dat het niet te vergelijken is met een prijs met Argentinië."

"In je land, als je dat shirt draagt, dan voel je de steun van je landgenoten. Van het hele land. Dat zagen we wel op het WK in Brazilië: we wisten dat we gesteund werden door veertig miljoen Argentijnen. Zij stonden allemaal achter de ploeg, ze sliepen op de straten, in campers. Daarom is het met niets te vergelijken."

Di María speelde in clubverband met Cristiano Ronaldo en in de nationale ploeg speelt hij met Lionel Messi. "De twee beste spelers ter wereld. Mijn vriendschap met Lionel is uitstekend en ik ben blij dat ik hetzelfde shirt mag dragen. Hij zal altijd mijn vriend zijn, maar toen ik met Real Madrid tegen Barcelona speelde was het wel moeilijk. Hij was niet te stoppen, geen woorden voor. Hij is van een andere planeet."

Ángel Di María hoort bij de beste spelers ter wereld

Meer nieuws

Bondscoach Ronald Koeman verklaart waarom Joshua Zirkzee niet bij Oranje zit
8
'Arne Slot wil PSV'er als eerste aanwinst naar Liverpool halen'
32
Juventus komt in 8 minuten tijd terug van 3-0 achterstand tegen Bologna
6
Davids noemt De Ligt als optie op totaal andere positie in het Nederlands elftal
18
PSV is erg geïnteresseerd en wil mogelijk zakendoen met Bayern München
4
The Athletic noemt één ex-Feyenoorder waarmee Liverpool over Slot sprak
1

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties