Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Ik zou een moord doen voor een speler als Hirving Lozano'

Laatste update:

"We hebben afgelopen zomer al over Lobotka onderhandeld toen we het risico liepen dat we Fabian Ruíz mis zouden lopen vanwege zijn transferclausule. Barella is een goede speler en ik hou echt van Chucky Lozano. Ik zou een moord doen voor zo'n speler", vertelt hij aan Corriere dello Sport. De kans dat de Mexicaan deze winter uit Eindhoven vertrekt lijkt echter klein en Ancelotti voegt toe dat hij hoe dan ook tevreden is met zijn huidige selectie.

"Deze groep heeft nog niet voor de volle honderd procent laten zien wat er mogelijk is. Ruíz heeft nog niet honderd procent van zijn kunnen laten zien en Arkadiusz Milik en Piotr Zielinski ook niet. Lorenzo Insigne gaf tot november dan weer meer dan honderd procent en raakte daarna een beetje in een vormdip", vervolgde de Italiaanse trainer zijn verhaal.

"Ik heb een behoorlijk uitgebalanceerde selectie en voer wijzigingen door om te zorgen dat iedereen voelt alsof hij onderdeel uitmaakt van het project. Dat zal zich op de lange termijn weer uitbetalen. Bij Real Madrid had ik bijvoorbeeld spelers als Cristiano Ronaldo, Karim Benzema, Gareth Bale, Sergio Ramos, Xabi Alonso en Ángel Di María, waardoor er een te groot gat zat tussen de eerste keus en de spelers die erachter zaten."

Zou jij Napoli een goede club vinden voor Hirving Lozano?

Meer nieuws

Bizar: Brugge-fan na flinke blunder door medesupporters (!) in elkaar geslagen
6
Becker schudt Sinkgraven van zich af en scoort prachtig uit 'onmogelijke' hoek
1
Arsenal legt de bal weer bij Manchester City na overwinning op Bournemouth
65
Ipswich keert na afwezigheid van 22 jaar terug in de Premier League
13
Live meepraten in LaLiga: Real Madrid - FC Cadiz
35
Eljero Elia gaat op Instagram de confrontatie aan met Jan Joost van Gangelen
11

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties