Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Ik zou Fàbregas en Diego Costa ook graag hier zien, natuurlijk'

Laatste update:

Liverpool kent een moeizame start van het voetbaljaar en staat al negen punten achter op koploper Chelsea. "Toen Luis vertrok, wist ik dat we het zwaar zouden krijgen", zegt Gerrard. "Wanneer je dicht bij de landstitel komt, is het belangrijk dat je de beste spelers binnenboord houdt. Het gaat niet alleen om de spelers die je haalt, het gaat ook om de spelers die je weet te behouden. Je moet de basis bij elkaar houden en vervolgens aanvullen."

"Wanneer er grote stukken van de taart worden weggehaald en je voegt vijf of zes nieuwe spelers toe, dan kan je niet direct succes verwachten", vervolgt Gerrard. "Ik zou Cesc Fàbregas en Diego Costa ook graag hier zien, natuurlijk. Maar ik begrijp hoe de clubeigenaren te werk gaan en ik moet accepteren dat ik bij Liverpool speel, en niet bij Chelsea of Manchester City. De clubeigenaren hebben gezegd dat ze jonge talenten willen halen, maar die spelers hebben tijd nodig."

Naast het vertrek van Suárez raakte Liverpool ook Daniel Sturridge kwijt, door blessureleed, en die klappen heeft de ploeg (nog) niet op kunnen vangen. "En bovendien is de concurrentie sterker geworden. Chelsea heeft ontbrekende puzzelstukjes toegevoegd en Manchester City wordt ook elk jaar sterker, vanwege de financiële mogelijkheden die het heeft. Daarom staan wij nu niet bovenaan." Liverpool speelt zaterdag tegen Newcastle United.

Denk je dat Liverpool in de top vier gaat eindigen?

Meer nieuws

Hans Kraay junior ziet bizarre taferelen in Kerkrade: 'Werkelijk ongelooflijk'
2
Gemiste strafschop Haye komt sc Heerenveen duur te staan tegen Almere City
4
Roda-fans vieren promotiefeest al massaal op het veld, maar dan scoort Groningen
85
Sierhuis loopt ogenschijnlijk zware knieblessure op; Go Ahead op rand play-offs
1
Willem II keert na twee jaar afwezigheid terug in de Eredivisie
19
Besiktas zet Europese ambities kracht bij dankzij treffer in minuut 97
6

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties